Здравен хороскоп за 29 март 2021
Астрология

Здравен хороскоп за 29 март 2021

Здравният хороскоп ви информира за мерките, които трябва да предприемете за предотвратяване на евентуални заболявания, които ви застрашават. Той ще насочи вниманието ви към точно тези здравословни проблеми, които трябва да разрешите своевременно. Задължително е обаче да отбележим факта, че астрологията не е в състояние да даде пълна картина за лечението на определена болест, а прости ви насочва към правилния път.

Овен

Днес представителите на зодия Овен трябва да се пазят, защото съществува вероятност повишаване на кръвното налягане. Опитайте се да го стабилизирате бързо. Нервното пренапрежение може да ви докара и други проблеми, затова запазете спокойствие и се хранете пълноценно.

Телец

Телецът днес ще има най-успешната умствена дейност, така че не трябва да имате проблеми с концентрацията. В храненето наблегнете на ядките и плодовите сокове. Можете спокойно да планирате за днес решението на някои трудни въпроси.

Близнаци

На този ден вашата интуиция може да бъде много ценно ръководство за вас, особено що се отнася по въпросите за вашето собствено здраве. Не преяждайте и си осигурете достатъчно време за дейност на открито. Почивката днес е от съществено значение.

Рак

Днес е препоръчително да наблегнете на течностите и предимно на билковите чайове. По-добре е да не залагате на никакви други напитки, тъй като има вероятност те да донесат на тялото ви повече вреда, отколкото полза. Хапвайте по-леки храни и се движете повече.

Лъв

Ако сте планирали диета ден за прочистване, тогава може би днес е един от най-добрите моменти да го направите. Ефектът ще е огромен, ще се почувствате много по-жизнени и енергични. Не забравяйте да си осигурите достатъчно количество течности – плодови сокове, чай и настойки от билки.

Дева

Погрижете се за нервите си, не вземайте присърце всички дребни неприятности. Не залагайте на антидепресанти, тъй като днес можете да си навредите много, като прекалите с хапчетата.

Везни

Днес е добре да проведете зеленчукова диета и по-специално да ядете много спанак и карфиол. Това ще ви помогне да се справите с евентуални проблеми с храносмилането.

Скорпион

Днес за Скорпионите ще бъде особено полезно да правят масаж на краката, тъй като това ще ви помогне бързо да възвърнете жизнеността си, както и ще стимулира метаболитните процеси в организма. Също така днес трябва да бъдете внимателни с остри предмети.

Стрелец

На този ден Стрелецът го грози опасност от настинка. Обличайте се топло и се пазете повече от обикновено. По отношение на храната заложете на вегетарианската диета.

Козирог

Днес трябва да пазите особено много коленете и лактите от неравности, натъртвания, изкълчвания и други подобни. Съществува риск от нараняване, затова удвоете вниманието си.

Водолей

Днес Водолеят може да има леко замайване, което най-вероятно ще бъде причинено от преумора и силно нервно напрежение. Може да се наложи да потърсите помощ от специалист, за да се изключат по-сериозни здравословни проблеми.

Риби

Днес тези, които са планирали да се разходят до сауната, трябва да бъдат внимателни: има голяма вероятност да се заразите с гъбична инфекция. Вземете необходимите мерки, за да предотвратите това.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 29.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца.

Tagged , ,
на горе