здравен хороскоп за 28.03.2021
Астрология Добра форма

Здравен хороскоп за 28.03.2021

Здравният хороскоп ви информира за мерките, които трябва да предприемете за предотвратяване на евентуални заболявания, които ви застрашават. Той ще насочи вниманието ви към точно тези здравословни проблеми, които трябва да разрешите своевременно. Задължително е обаче да отбележим факта, че астрологията не е в състояние да даде пълна картина за лечението на определена болест, а прости ви насочва към правилния път.

Овен

Ако на този ден решите да посетите спа центъра или да се поглезите с някаква водна процедура, тогава трябва да вземете специални предпазни мерки, тъй като сега има голяма вероятност да се заразите с инфекция.

Телец:

Денят е точно подходящ за посещение при специалист, особено ако някакви проблеми наскоро са започнали  да ви притесняват. В този ден  за Телеца е важно да се вслуша в авторитетно мнение, дори ако не използва препоръките.

Близнаци

На този ден звездите препоръчват да ядете възможно най-малко печени продукти, както и други изделия от брашно: опитайте се да ограничите консумацията на тестени изделия и палачинки.

Рак

Днес звездите препоръчват да прекарате деня със семейството си. Това ще има благоприятен ефект върху вашето психично здраве, вие ще се чувствате по-добре психически, а оттам и физически.

Лъв

Днес е моментът да изберете здравословен начин на живот за себе си. Решете, че на този ден вече няма да ядете късно вечер. Правете повече упражнения и през деня хапвайте по малко, но често.

Дева:

В днешния ден трябва да вземате решения за каквото и да е лечение само ако имате достатъчно информация и сте обмислили всички възможности. Не е добре да правите нещо прибързано.

Везни

Ако сте свикнали да работите върху себе си, тогава на този ден можете наистина да усетите резултатите от вашите усилия. Ще има причина да се покажете в отлична физическа форма. И боговете на Олимп може да ви завиждат.

Скорпион

На този ден звездите препоръчват на Скорпионите да се грижат за очите си с особено внимание. Не търкайте очите си и ако е възможно, не използвайте грим. Заседяването пред телевизора също няма да ви повлияе добре.

Стрелец

Днес Стрелците  трябва да запомнят, че има толкова важна подробност като редовността в здравеопазването. Това означава, че днес ще бъдете склонни към нехайност за здравето ви.

Козирог

Днес Козирозите очевидно ще бъдат във възход, така че можете да си почивате активно, това само ще ви е от полза сега. Освен това сега можете спокойно да се заемете с нови или  незавършени стари неща.

Водолей

На този ден трябва да преразгледате възгледите си за начина на живот, който водите. Опитайте се да направите това възможно най-разумно и безпристрастно, тъй като това най-пряко ще повлияе на вашето здраве.

Риби

Днес би било хубаво да анализирате действията си за подобряване на здравето си. Ако все още не сте постигнали желаните резултати, може да сте постъпили необмислено. По-добре би било да се консултирате с лекар.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 28.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца.

Tagged , , ,
на горе