За двата пола: Как да дарим любовта си така, че да бъде приета и да вдъхновява

как да дарим любовта си
Любов и партньорство

За двата пола: Как да дарим любовта си така, че да бъде приета и да вдъхновява

Любовните нужди на мъжете и жените са различни. Но това не може да ни попречи да бъдем заедно, да имаме нужда един от друг, да се подкрепяме и обичаме.

И въпреки, че двата пола си имат свои собствени нужди и идеи за това какво е това да обичаш, хармонията в двойката е достижима и всички трябва да се стремим да я постигнем.

А за да ни помогнат да бъдем щастливи, психолозите дават няколко безценни идеи за това как да направим чудото – как да дарим любовта си така, че да бъде приета и да вдъхновява.

Какво искат жените и мъжете

Дамите очакват от мъжете си, че ще се грижат за тях, ще се интересуват от живота им и ще им подават ръка за помощ в трудни моменти. За жената е много важно да чувства, че мъжът има нужда от нея , че се притеснява за нея и всъщност я обича.

Мъжете очакват доверие от своите жени , но доверието им трябва да бъде спечелено чрез грижа. Оказва се, че мъжете се нуждаят от повече доверие, а жените се нуждаят от повече грижи.

Разберете и приемете

Една от любовните потребности на жените е разбирането и слушането. Що се отнася до мъжа, жената трябва да го приеме такъв, какъвто е, без да се опитва да го променя за собствени цели. Е, разбира се, някои дребни недостатъци трябва да бъдат коригирани, но нищо повече. По-скоро, ако има възможност, мъжете трябва да бъдат стимулирани да се отърват от недостатъците си сами, с подкрепата на жената до тях, разбира се.

Уважение и признателност

Жената се нуждае от уважение и внимание към нейните интереси и хобита. Ако почувства, че мъжът я уважава и я поставя на първо място, в живота си, тя ще му отговори с благодарност.

А благодарността пък е много важна за силния пол. Ето как всичко е свързано.

Как можеш да докажеш на някоя жена, че уважаваш нея и нейните интереси? Скъпи мъже, не забравяйте всички важни дати, които са важни за нея, не я карайте да чака дълго и вас да ви няма, подарявайте цветя и подаръци не само по празници, но и в обикновени дни, правете изненади, бъдете джентълмени или казано с две думи – обичайте безусловно! Друга тайна няма.

Признавайте мненията на другия

Мъжете трябва да помнят, че трябва да признаят и вземат предвид мненията и възгледите на жените, дори и ако техните гледни точки са напълно противоположни. Толкова е лесно да се каже „Благодаря, ще помисля за това, което казваш, скъпа“, вместо грубото и дистанцирано „Ще направя, както сметна за добре“. Това се отнася и за представителите на красивата половина на човечеството – жизненоважно е да уважаваме мнението на мъжете и винаги да търсим компромис.

Доказателство за любов

Жените постоянно трябва да подхранват егото на мъжете. Най-лесният и сигурен начин – да казвате често „Обичам те, ти си моята радост“.

Много мъже обаче искрено не разбират защо постоянно е нужно да повтарят едни и същи думи на своята партньорка. И това е вярно, защото щом сте заедно, какво по-голямо доказателство за любов! Но пък в този случай, вместо думи, мъжете могат да доказват любовта си с дела.

Вечеряйте в романтична обстановка, подарявайте подаръци, използвайте невербалната комуникация и засвидетелствайте по-често какво чувствате. Вашата половинка ще го оцени!

Tagged , , , ,
на горе