За вас, мъже: Жената, която притежава тези 10 качества не е за изпускане

жената която не е за изпускане
Любов и партньорство

За вас, мъже: Жената, която притежава тези 10 качества не е за изпускане

Има жени и жени. Някой се отличават от останалите. Например, по това, че притежават специални качества. Господа, ако искате да ви припомним какво си струва и заслужава внимание, продължавайте да четете.

10 редки качества на жените, които не трябва да изпускате за нищо на света

Тя е силна

Когато жената знае колко „струва“ и какво заслужава, това качество не може да бъде пренебрегнато. Всеки мъж се нуждае от жена с достойнство, която може да обърне света заради него.

Тя е независима

Всеки мъж има нужда от жена, която знае как да бъде сама. Когато една жена, въпреки това, може да бъде уверена в себе си и в това, което иска от живота, това наистина е нещо специално.

Тя е хипнотизираща

Не само с външния си вид, но и заради делата си. Когато очите й блестят от щастие и увереност, мъжът просто не може да не се влюби до полуда. Това е жена, която върши всичко със специална страст, защото тя прави само това, което наистина иска.

Тя пее

Не е нужно да пее добре. Не е задължително да е победител в „Гласът на България“. Може изобщо да не познава дори нотите, но жената, която пее, е жената, която обича да се забавлява. Никога няма да ви омръзне, бъдете сигурни.

Тя прави компромиси

Всеки мъж има нужда от такава жена. Тя трябва да може да намери най-доброто решение и за двама ви, а не само да мисли за себе си.

Тя не е твърде ревнива

Намерете жена, която ви се доверява достатъчно, за да ви остави да живеете нормално, без да се налага да й се обаждате на всеки половин час. Намерете жена, която знае, че я обичате и че няма да я нараните. И ви вярва безрезервно. Намерете този, който мисли най-доброто за вас.

Тя ви усеща добре

Не пускайте жена, която знае как да се отнася с вас в определени моменти: какво да прави, когато сте ядосани, когато сте тъжни или имате нужда от спокойствие и релакс.

Тя знае какво иска и го постига

Когато намерите жена, която невероятно обича живота и знае какво иска от него, не я оставяйте да си отиде.

Тя не се отказва

Тя не позволява грешки и трудности да я спрат по пътя към целта. Тя знае, че всеки неуспех е просто поредната преодоляна пречка по пътя към големия успех.

Тя не се опитва да ви промени

Тя ви обича с всичките ви недостатъци и очаква същото в замяна. Срещнете ли такава жена, която ви обича дори когато сте в най-лошата си форма, дръжте я близо до себе си, не я оставяйте да си отиде!

Tagged , , , , ,
на горе