Дрехите и аксесоарите, които задължително трябва да присъстват в женски гардероб

Дрехите и аксесоарите в женския гардероб
Мода

Дрехите и аксесоарите, които задължително трябва да присъстват в женски гардероб

Модните тенденции се менят, но има и дрехи вечно на мода. Нека да видим кои дрехи и аксесоари са задължителни за всеки един дамски гардероб:

Кашмирен пуловер

Можете да го разнообразите с различни бижута всеки път, когато го носите. Разбира се, високото качество, предполага и висока цена – кашмиреният пуловер не е евтин, но за сметка на това може да се носи дълго време – особено, ако полагате необходимите грижи. Използвайте специални шампоани за прането му, а когато го сгъвате в гардероба, прибавете стръкче лавандула.

Вечните джинси

Те никога не излизат от мода, така че, планът е прост – просто намерете подходящ модел, който да ви стои добре. Тесните джинси, например, ви дават някои предимства – правят фигурата по-слаба и изглеждат чудесно както с официални обувки, така и с маратонки. Универсалните джинси безспорно са едно от нещата, които задължително трябва да присъстват в гардероба на всяка жена.

Високи кожени ботуши

Този модел е толкова практичен, че колкото и да струва, напълно оправдава похарчените пари. Високите кожени ботуши стоят еднакво добре с къса, дълга пола, рокля или панталони. Всяка от тези комбинации изглежда еднакво модерна и елегантна.

Кожено яке

Всяка жена трябва да има в гардероба си поне едно кожено яке. То може да бъде в класически стил или спортно, но коженото яке винаги гарантира секси излъчване. Ако е изработено от мека кожа, придава неповторима елегантност на визията. Като всекидневно облекло отлично се съчетава с широки панталони /туид или кадифе/, както и с класическите джинси.

Кожена чанта

На пазара се предлагат всякакви модели ежедневни чанти, но дизайнерите ви съветват да заложите на маркова кожена чанта, защото този разход със сигурност ще се отплати. С подобна чанта можете да се появите навсякъде – в офиса, на бизнес среща, в ресторанта, на екскурзия или парти. Освен това, скъпите висококачествени чанти са толкова издръжливи, че могат да радват собственичките си доста години наред.

Жилетка

Сред класическите облекла, тя заема водеща позиция. Голямото разнообразие от модели ще ви позволи да изберете най-подходящата за вас, според фигурата, настроението и стилът на останалите дрехи в гардероба ви. Можете да заложите на по-модерен стил или да останете верни на класиката. Идеалното допълнение към жилетката е елегантна брошка или перли.

Стилен шлифер

В него не само ще изглеждате стилно и шик, но и ще бъдете предпазени добре от капризите на времето. Шлиферът е класическа връхна дреха, която лесно може да се комбинира с различни видове обувки и аксесоари. За още по-добра визия, разнообразете го с ярки мотиви шалове, чанти, брошки или колан.

Tagged , ,
на горе