Дневен хороскоп за 9.08.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 9.08.2021 понеделник

Овен

Хоризонт от планетни транзити, оживен от различни планетарни присъствия, по-специално от Слънцето, което в един от любимите ви месеци макар да преминава през знака на Лъва, днес ви придава забележителна жизнена сила.

Телец

Определено добър цикъл от транзити в този нов августовски ден. Семейните и приятелски отношения, развеселени от щастливото съответствие на намеренията, ви гарантират спокоен летен ден.

Близнаци

Нова доста добра конфигурация, удовлетворена от великолепната позиция на Сатурн. Ще бъдете по-завладяващи и съблазнителни от обикновено, като това ще се отрази не само в интимните ви афери, но и на работното място.

Рак

Ясно небе за вас този нов ден в началото на август: Луната и Венера в Дева са на ваша страна. В семейството ще трябва да се сблъскате с някои малки схватки, вероятно присъщи на отношенията между родители и деца, но ще успеете да потушите нещата майсторски.

Лъв

Новата августовска седмица започва с противоречив понеделник. От една страна спречквания с роднини, от друга внезапни успехи в работните дела. Така че в този контраст се пригответе да разпределените енергията си за цялата седмица.

Дева

Отлична транзитна игра в този нов августовски понеделник. Луна, Меркурий и Слънце, съответно от приятелския и добър съседски знак на Лъв, водят ритъма на семейната хармония и прекрасни отношения в областта на приятелствата. Това няма как да не развеселява духа ви.

Везни

Започвате седмицата с късмет и логически разсъждения, на пръв поглед две отричащи се неща. Важното е, че ще можете да се възползвате от двете, за да постигнете бързи резултати в работата.

Скорпион

Понеделникът започва с добро разположение към вас. Отношенията със сестри и братя, дъщери и синове изискват повече грижи и внимание от ваша страна. Това е така, защото Меркурий, планетата, която представлява емоционалните и семейните отношения, все още продължава да ви се противопоставя.

Стрелец

Днешният астрален небосклон е доста ярък с няколко планети под благоприятен ъгъл за вас. Само Нептун ви контрастира от знака на Риби и това ще ви донесе куп неприятни моменти в семеен план. Обърнете им достойно внимание и успехът в другите начинания ще бъде по-сладък.

Козирог

Обещаваща перспектива за Козирога в ден, в който има пълно отсъствие на негативизъм. Не забравяйте обаче, че винаги има скрити влияния, които се проявяват напук на подреждането на планетите и това обърква позитивните ви планове.

Водолей

Знакът на Водолей сега е осветен от предимно положителни транзити. Това значи, че седмицата започва добре, предимно с мисли за работата и някои бизнес сделки в IT сферата, които мислите, че ще ви донесат повече пари.

Риба

Небесен свод, осветен от различни планетарни позитиви. От всичките ви занимания днес, семейният сектор ще ви дава най-силно удовлетворение, особено в отношенията родители-деца. Използвайте този момент да направите неочаквани малки подаръци.

Tagged , , , , ,
на горе