дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 7.09.2021 вторник

Овен

Нептун в знака на добрия ви съсед Риби, ви кара да мислите за далечни проекти, които може да станат реалност в близко бъдеще; подкрепата на доверени приятели ще бъде от основно значение. Днес хвърляте далечен поглед напред и изграждане мостове на солидарност и споделяне, които ще привлекат нови хора към вас.

Телец

Вашето трудолюбие, истинският талант, с който Зодиакът ви е надарил, се изразява в най-висока степен. Слънцето е домакин в приятелския знак Дева, подкрепен от Плутон, в амбициозния знак на Козирог, вашия друг верен астрологичен съюзник от стихията на Земята, ви правят неуморими, както в семейството, така и в средата, в която действате основно.

Близнаци

Днес ви липсва търпение, но все пак ще трябва да преосмислите начина, по който правите нещата, за да получите това, което искате. Трябва да отделите повече време за вашето благосъстояние, особено що се отнася до храненето. Междувременно Меркурий продължава да ви носи късмет не само в само икономически план.

Рак

Обичате да се наслаждавате на всички удоволствия на съществуването и още повече в моменти на откъсване от ежедневието. Екипът на планетите, които са срещу вас днес, ви препоръчва да не злоупотребявате с глупости и да не правите необмислени неща.

Лъв

Дисонантен Сатурн във Водолей, може да натежи на физиката ви, която обикновено е стройна и бърза. Може би през последните празници сте надхвърлили удоволствията от храната. Добрата диета днес бързо ще ви върне в правилния коловоз и ще сте готови за работните си дела още на следващия ден.

Дева

Небесните размествания благоприятстват семейния живот, като гарантират, че спокойствието и вътрешният баланс се увеличават. Изпълнени сте с интелигентност и жизненост при управлението на всеки от вашите проекти. Можете да помислите за още доходи от професионалната си дейност.

Везни

Продължавате да осъзнавате, че добрата фаза, открита преди няколко дни, е трайна и положителна тенденция. Всъщност новата астрална конфигурация е подготвила отличен период за вас, с Луна, Венера, Меркурий, Сатурн и Юпитер в благоприятни позиции, за да ви вдъхнат кураж в професионалните ви дела. Директните действия ще са от полза днес.

Скорпион

Размествания на планетите за вас, което създава колебание в настроението. Въпреки това ще бъдете в центъра на събитията и няма да имате трудности да убедите другите да работят с вас. Избягвайте разгорещените спорове, които подкопават енергията ви. Ще можете да излезете от лоша ситуация без никакви затруднения и ще се гордеете с представянето си.

Стрелец

Пиротехнически Юпитер осветява пътя ви, когато минава през приятелския знак Водолей, и значително увеличава благосъстоянието ви. Вие се насочвате към нов цикъл от живота, изпитвате желание за трансформация, която заема всички полета на съществуването ви. Отдайте се разумно на тези помисли, защото имате много настоящи дела за вършене.

Козирог

Много положителна астрологична ситуация за вас, с много планетарни сили на Зодиака в благоприятно положение. По -специално Уран, в знака на доверения приятел Телец, ви разсейва, но и ви помага при разплитането на възли в семейното пространство. Доброто настроение ще бъде с вас и ще бъде заразително. Направете обаче и няколко почивки през деня

Водолей

Нептун и Сатурн, вашите любими планети, с до вас, за да ви дадат наистина страхотен старт на деня, подкрепен от силно чувство за реалност, за което вие се възприемате като господари на живота. Вашето самочувствие ще създаде завист у другите и може да доведе до недоразумения. Неочакваните и неистови импулси ви уморяват, така че не прекалявайте с физическия си ентусиазъм

Риба

Умерено положителното небе ви позволява да извършвате обичайните си дейности и то в отлична форма. Ще трябва да се върнете към нормалното и да демонстрирате своята адаптивност към новите предизвикателства, за да навлезете в месеца по начина, по който искате.

Tagged , , , , ,
на горе