Дневен хороскоп за 5.11.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 5.11.2021 петък

 

Основният съвет на хороскопа за днес е: „Не усложнявай!“. Не търсете скрито значение в думите на събеседника, говорете директно с хората, вървете по краткия път. Относно храненето, трябва да изберете най-простите и познати ястия, относно начинанията в специалната кулинария и екзотичните храни – може би е по-добре да отложите за по-подходящ ден.

 

ОВЕН

Днес Овенът е замъглен от мечти – време е да се влюби или да започне някаква друга лудория! Хороскопът съветва в този ден да не се страхувате от спонтанни решения и нестандартни подходи – те ще ви а донесат прекрасни резултати. Този съвет ще бъде полезен за Овните, както в личните отношения, така и в бизнеса. Дълго ли сте чукали на нечия врата? Днес си струва да се опитате да влезете през прозореца. Астрологичната прогноза на Овен насърчава към всякакъв вид творчество.

 

ТЕЛЕЦ

Чудесно е, ако Телецът може да посвети днешния ден на семейство: хороскопът показва неговата необходимост, да общува с хора, свързани с него по кръв. Може би някой близък до Телец се нуждае от неговата помощ и съвет, или самият той се нуждае от подкрепа. Дори и да нямате възможност да бъдете със семейството си днес, опитайте се да общувате с всеки член от него, поне по телефона. Възможно е някой от тях да има много интересна новина за вас!

 

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците искат да покажат характера си, което може да предизвика неприятни последици. Спомнете си думите на Достоевски: „Свободата не е в това да не се сдържаш, а в това да владееш себе си“. Хороскопът подсказва: в този ден силата ви е в самообладанието. Ако днес Близнаците успеят да задържат гнева и раздразнението си на къса каишка, те ще успеят да накарат другите да правят това, от което имат нужда. С малко усилия Близнаците могат да се насладят на плодовете си с печелившо чувство!

 

РАК

Необходимостта от справяне с ежедневните проблеми днес може да измори Рака: той няма абсолютно никакво настроение да се потопи в тях. Ако няма кой да поеме част отговорностите на Рак. Ако не можете да отложите и да отклоните скучните неща, хороскопът ви съветва да си обещаете в края на този ден нещо много интересно или нещо много вкусно. Наградете се. Днес подобен стимул е абсолютно необходим за Рака, в противен случай той ще се потопи в меланхолия.

Дневен хороскоп за 5.11.2021 петък

Късметче за 5.11.2021 според зодията 

Месечен хороскоп за НОЕМВРИ

ЛЪВ

Този ден ще бъде много променлив за Лъва, особено в емоционално отношение. Този представител на Зодиака сам ще се опита да добави, колкото се може повече пипер към заобикалящата го реалност. Днес Лъвът е склонен да драматизира от всяка една изпитана емоция, дори може и да преиграе. Хороскопът съветва да избягва темите на сериозни разговори и още повече бизнес преговори. Днес е по-добре Лъвът да отиде на среща с красивата си избраница. Времето прекарано в театър или музей ще бъде много полезно.

 

ДЕВА

Хороскопът предполага, че днес е препоръчително Девата да отдели време за любимо хоби: отдавна не сте правили нещо приятно или лежерно, но излежаването на дивана не се брои. Забравете за личните си желания, забравете как ще изглеждате в очите на околните за този ден и отделете поне час за творчество. Девата се нуждае от изход, освен това за нея е полезно да остане сама със себе си. Любимото занимание, било то рисуване, плетене или направата на красива дърворезба, ще върне нейната вътрешна хармония.

 

ВЕЗНИ

Днес Везните са застрашени да похарчат много пари, отколкото са планирали! Под влияние на емоциите те ще са склонни да правят неочаквани, спонтанни и на пръв поглед безсмислени покупки. Повечето от тях обаче, за голяма изненада на самите Везни, ще бъдат полезни и необходими. С други думи, при харченето Везните днес ще се ръководят от интуицията, а не от логиката. Но не трябва да разчитате само на това: по-добре е да играете на сигурно, като определите строги ограничения за пазаруване.

Дневен хороскоп за 5.11.2021 петък

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен магазин  2022 г

СКОРПИОН

Днес Скорпионът трябва да бъде много събран и организиран, но някой явно е откраднал самодисциплината му. Какво да прави ли? Хороскопът предлага, ако е възможно, да се откаже от строго разпределеното време, да отложи срещите предварително с половин час по-късно от предвиденото време. Е, не се наказвайте твърде строго, ако по някакъв начин не отговаряте на собствените си очаквания. Скорпионът трябва да се съсредоточи днес върху най-важното и да заключи всички не особено важни неща в далечно чекмедже.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако днес Стрелецът бъде завладян от необузданото желание да чати от сутринта до вечерта, хороскопът ви съветва да не ограничавате собствената си речева дейност, защото в този ден езикът може да ви заведе далече. Единствената опасност е само от прекалено открито общуване с непознати хора, поради което в разговорите с тях трябва да имате минимум интимни подробности, максимум разсъждения за природата и времето. Днешният образ на Стрелеца може да вдъхнови със своя позитив и затова астропрогнозата му обещава успех в публични изяви, и в романтичните срещи.

 

КОЗИРОГ

Днес Козирогът ще се води напред, предимно от животинските инстинкти. Инстинктът му е толкова изострен и следователно решенията, които взема през първите три секунди, ще бъдат правилни. В този ден Козирогът ще успява с особена точност в неща, които изискват творчески подход. Освен това, хороскопът го съветва да започне да изгражда лични и бизнес отношения: за него е по-лесно да разбира събеседниците повече от обикновеното, лесно ще може да разбере, дали човек е честен с него и какви чувства изпитва.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеят просто е длъжен да внесе свеж въздушен поток в живота си! Звездите от хороскопа го съветват да излезе от порочния кръг на рутината, като направи нещо необичайно, а не както обикновено. Всички необичайни начинания на Водолея ще бъдат подкрепени, без значение за какво става въпрос: опитвайки се да промените живота си, да боядисате косата си или просто да промените маршрута по пътя за работа. Експериментирайки, Водолеят може да постигне много за този ден. Е, оставяйки всичко както е, то ще си остане при своето.

 

РИБИ

Днешният ден изисква Рибите да бъдат добро момче (или добро момиче), но тази роля сега не им е близка, образът на бунтовник или поне на философ им е много по-близък – критичната нагласа взема надмощие. Хороскопът предлага тази тактика на поведение: насочете енергията от този ден към преосмисляне на рутинни въпроси – нещо очевидно се нуждае от оптимизация. Днес Рибите ще могат да намерят треската, която им е пречила да се чувстват комфортно, и да се отърват от нея.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе