Дневен хороскоп за 4.09.2021 събота
Астрология

Дневен хороскоп за 4.09.2021 събота

Дневен хороскоп 4.09.2021

 

Овен

Точно за уикенда вашата особено приключенска природа е задържана от някои планетарни пасажи, които временно я блокират, по-специално от Плутон, който е в противоположния знак на Козирог и ограничава инерцията ви. Това може да се окаже положително, защото ще ви остави насаме със себе си, а това също има благоприятен ефект.

Телец

По-скоро обещаваща транзитна картина за този ден от началото на септември. Вашето добро здраве не пропуска да ви даде потвърждение и се проявява точно когато го искате. Денят е придружен и от дискретно спокойствие на духа. Ако имате време и възможност, можете да се свържете успешно и със стари приятели, с които има какво да си кажете.

Близнаци

Вашата радост ще ви позволи да започнете деня отдалечени от всички притеснения, но в крайна сметка съботата ще ви се представи с важен въпрос. След днес ще трябва да се отпуснете психически и да се опитате да намерите отговор, за да наредите доста неща за идващата есен.

Рак

Луната излиза от своята позитивност през последните няколко дни, но навлизаща в Лъв тя продължава да ви осигурява постоянна подкрепа. Нивото на интуиция и способността да възприемате настроенията на другите хора остават. Със сигурност това ще ви помогне в борбата с мързелът, който сякаш ви наляга когато трябва да си почивате активно.

Лъв

Бъдете решителни, ако изкушението стане твърде силно за вас … днес ви е трудно да запазите спокойствие! Вие сте в по-добра форма като цяло и по-добре можете да се справите с това, което ви се показва като ситуация. Не се потапяйте в безполезни дискусии.

Дева

Трябваше да си почивате, а всъщност ще можете да финализирате финансов проект, свързан с важен бизнес. Обновяването на енергията укрепва вашата дълбока същност. Чувствате се по-силни и преди всичко по-склонни да се посветите на същественото в живота.

Везни

Хоризонтът е ясен за вас с Меркурий и Слънцето отговорни за играта и жизнеността; те ви държат в отлична форма. По-специално Меркурий, който е във вашия знак, ви обещава ослепителни светски успехи и момент на личен чар, на който ще се насладите.

Скорпион

Вашите убеждения ще окажат влияние, ако говорите за тях, затова го правете открито. Може да се наложи да преразглеждате вашата диета – не яжте повече, отколкото трябва. Ще бъдете много по-съсредоточени върху личните си дела от обикновено. Ще се възползвате от забавянето на темпото.

Стрелец

Днес ще използвате мощна енергия, сила на волята, динамика. Внимавайте обаче да не я разпилеете за излишни неща. Не е задължително да си почивате. Можете да направите много действия, с които да отворите възможности за успех както в личен план, така и в кариерното си развитие.

Козирог

Вашата приветлива природа определено е на показа, особено в семейството, където можете да намерите решения, използвайки този момент на вътрешна сила. Можете да се насладите на приятна вечер с приятели, без да изпадате в мисли за тежката работна седмица, която премина.

Водолей

Особено благоприятен момент продължава за вас, благодарение на присъствието на Венера и Меркурий, и двете под положителен ъгъл от знака Везни. Днес ще предизвикате оживени реакции от хората. Думите ви ще бъдат достатъчно остри, не забравяйте, че понякога мълчанието е злато. Давайки толкова много от себе си, вие се уморявате напълно. Имате нужда от по -качествен сън.

Риби

Една от вашите планети-защитници Юпитер в знака на добрия съсед Водолей ви прави по-волеви от обикновено, като заради това понякога променяте леко пословичното ви спокойствие. Днес е ден, в който въпреки всичко, ще сте доста социални и трябва да се възползвате от това.

Tagged , , , , , , ,
на горе