Дневен хороскоп за 29.09.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 29.09.2021 сряда

Овен

Повишава се чувствителността ви и ви помага да отгатвате със щастлива точност настроенията на другите. Така на преден план днес излиза един от най-известните ви таланти, способността да гледате далеч, да възприемате цялата ситуация и да реагирате адекватно.

 

Телец

Състояние на мир и липса на безпокойство е вашият таен стремеж, който обаче не се оказва много траен. Днес ще има неща, които ще ви извадят извън равновесие и трябва да сте готови с бързи решения.

 

Близнаци

Цялостното ви положително настроение се отразява във физическата ви форма, която изглежда ослепителна, дори ако не спортувате конкретни спортове. Може би сте малко заседнали? Няма значение, днес е моментът да се раздвижите!

 

Рак

Месецът завършва с процъфтяване за вас, което по принцип не е изненада, като се има предвид колко щедър бе септември с вас. С напредването на есента ситуацията се променя. Днес ще трябва някои неща бъдат решени, особено в личния ви живот, в семейството и в управлението на парите.

 

Лъв

Доста позитивен ден изпълнен с добри обещания за бъдещето.  Тийм билдинг, спорт, всичко върви добре с вашето желание за движение, което ви дава отлично състояние на физическо, психическо и емоционално здраве.

 

Дева

Благоприятната Луна от приятелския знак Рак, е там, за да внесе хармония във вашето съществуване. Тя ще бъде нарушена единствено в офиса, където имате прекалено много колеги търсещи да се докажат. Някои от тях ще забравят, че вие сте им помогнали и това ще ви ядоса.

 

Везни

Ще намерите удовлетворение точно там, където очаквахте да намерите проблеми за решаване. Ще бъдете по-ефективни, ако забавите темпото. Забавете времето и ще възстановите енергията си. Нямате търпение да ви бъде поискано вашето мнение … Около вас ще слушат, без съмнение.

 

Скорпион

Великолепният Нептун озарява значително духа ви, но най-вече ума ви в този предпоследен септемврийски ден. Обичате движението днес: бягането, джогингът и плуването ще бъдат много полезни, за да се оттласнете от склонността ви към заседнал начин на живот.

 

Стрелец

От вас се изисква по-постоянно присъствие в семейството, особено ако сте родител или дете. Опитайте се да изградите връзка, основана на доверие и всеки ваш близък ще ви се отблагодари подобаващо. Наистина днес е ден, който вкарва малко повече подправки в живота ви.

 

Козирог

Завършва един от любимите ви месеци – в разцвет. Този, в който често решавате да се насладите на празниците като рационален и противоречив знак. Вие се отдавате на културни удоволствия като посещения на изложби, художествени събития и музеи. Ако не го направите, ще изпуснете момента, в който съзнанието ви е отворено за такива неща.

 

Водолей

Слънцето ви се усмихва в предпоследния септемврийски ден от вашия приятел Везни и ви отваря към искрящи часове в компанията на мили приятели, където автентичният ви чар ще блесне докрай. Ако сте в настроение за пътувания извън града, ще предпочетете местата, на които не сте били отдавна.

 

Риби

Предпоследният ден от септември ви намира бърз и изпълнен с енергия! Настървени сте за постижения, силата на волята и моралът са на висота, остава само да насочите този мощен прилив към важните за вас неща.

Tagged , , , , ,
на горе