Дневен хороскоп за 28.07.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 28.07.2021 сряда

Овен

Ден в средата на работната седмица, който ви кара да се замислите за излизане от сигурната среда и за атакуване на нови позиции. Може да ви минат мисли за едно отдръпване от семейството и дома, с цел отваряне пред света и нови работни предизвикателства.

Телец

Звездите най-накрая се показват във ваш полза и всичко, което сте планирали за в бъдеще, ще се окаже успешно. Вие сте на прав път!

Близнаци

Ще трябва днес да изключите определени ситуации, като сложите край на проблеми, с които сте се занимавали напоследък. Истинско лятно облекчение, което ще ви позволи да отидете на почивка с много повече лекота в сърцето и мислите.

Рак

Вашите качества се разпознават от всички, от колеги и мениджъри. Може би вие сте единствените, които не вярват в това. Тогава откъде идва това съмнение в собствените ви способности. Време е да се вземете в ръце и да продължите с добрите резултати от началото на седмицата.

 

Лъв

В сряда със сигурност не е най-доброто време за организиране на нещо важно, нещо, което ще изисква вашата прецизност. Вместо това довършете започнати неща в работата и се насладете на момента, който ще бъде осмислен в приятната компания на колегите.

Дева

Изглежда всичко иска да се забави, ритъмът да стане по-бавен и да няма неотложни неща като преди. Всичко което изглеждаше по-неотложно или нуждаещо се от внимание, грижа, ще стане по-незначително. Това ще ви дойде добре! Насладете му се, защото ще трае само ден.

Везни

При вас няма полза да се крещи или да се повишава тон. Мразите хората, които крещят и що се отнася до вас, каквото има да се каже, няма значение от момента, в който се усили звука на разговора. Така ще бъде и днес. Това ще има разнопосочен ефект в работата.

 

Скорпион

Какъв ден приятели, не само защото работохоликът у вас ще накара да работите два пъти повече, но и заради всички планетарни пасажи, които се включват, за да усложнят деня ви. Това няма да е проблем за вас, а по-скоро възможност, защото заради нещо, за което сте страдали толкова много, сякаш ще намери своето решения.

Стрелец

В сърцето ви грее страхотен огън, който ви запалва с желание и ентусиазъм. Ако, както обикновено, подсилите пламъка с духало или го поверите на порив на вятъра, ще видите колко силно се издига. Разбира се, ще имайте готовност за пожарникарите си, ще има хора, които няма да харесат това, и вие ще трябва да загасите огъня, за да не ги засегнете

Козирог

Сякаш има от какво да се оплаквате в семейството или от съседите; зависи от това къде се намирате и най-вече от капризите на вашето настроение . Има добри новини и те касаят вашите финанси; говорим за пари, които ще дойдат като допълнителен доход или увеличение.

Водолей

Страхотна новина, защото звездата на късмета, мира и спокойствието, която ви предаде през май, сега се връща при вас. Може би ще загубите малко самочувствие, а също и някои печалби, които са ви помогнали да уредите сметките си, но от друга страна ще възвърнете този оптимизъм и онази увереност в живота и в хората, които изглежда сте загубили напълно.

.
Риби

Проблемът днес е, че ще правите импулсивни избори не само в мола, но и в ресторанта, като поръчвате огромни, а също и доста скъпи ястия … изпълнявате максимата „Един път се живее“, дълбоко в сърцето си знаеш, че не е така!

Tagged , , , ,
на горе