Дневен хороскоп за 23.07.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 23.07.2021 петък

Овен

Гръмотевични бури на небосклона, заради поредица от планетарни битки. Открит конфликт между иновации и традиции, но между старото и новото … ако сте гъвкави днес, ще спечелите..

Телец

Съсредоточете се върху пътуването, за бизнес или за удоволствие. Трябва да се вземат предвид обаче някои недоразумения, които е дойдат от грешки в технологията … но нали уж търпението беше едно от най-добрите ви качества? По правило да, но не и когато морето ви очаква в петък вечер!

Близнаци

По правило петъкът е ден, който всеки харесва, първо, защото се управлява от богинята на любовта, второ, защото особено през лятото, той говори за свобода, общителност, празници. Въпреки тези красиви обещания, обаче днес не сте в настроение и това показва: разсеяност, склонност към импулсивни и грешни избори.

Рак

Денят ще трябва бързо да бъде архивиран, обезпокоени в работата и любовта, почакайте да дойде вечерта. Магическата аура, когато звездите ни карат да забравим схватките между хората, ще ви накара да имате красиви мечти на фона на лунната светлина.

Лъв

Работата на преден план, силата на волятаще е важна днес, защото ще изглежда, че повече мислите, но не действате. Странно е, но тъй като първо мислите и след това трябва да го направите, ако мисълта не го създаде, нищо не се случва. По-добре днес по този начин, защото светът вече е пълен с необмислени действия, извършени без разсъждения!

Дева

Чувството за дълг е налице, но в по-нисък процент от обикновено, умът тича към празниците, екскурзиите, които сте планирали, и приятелите, с които да ги споделите. Понеже от рано ще се появят дразнители, изпратете всички по дяволите и се поглезете с една самотна вечер пред телевизора.

Везни

Червена светофар, внимавайте с пресичането! Не пътят, а денят, с пречки от всички страни. Примирете се, за да бъдете търпеливи, и щастливи да си легнете рано без проблеми. С тази жега наоколо, включете вентилатор и забравете несгодите!

Скорпион

Небе с идеален изглед към уикенда. Накратко, въпреки професионалните задължения, бихте искали веднага след обяда да заминете за морето или в планината (ако успеете да убедите шефа …). Нуждата да уловите мига, надявайки се, че нищо не може да отмени вашите планове, ви кара да мислите за сянката на тиха гора, където можете да бъдете малко сами или пред необятността на морето.

Стрелец

Винаги ярка и непредсказуема, вашата пътеводна планета подслажда деня. В петък, особено с предстоящите почивни дни, всички енергии са концентрирани върху финансите и работата; в първия случай питате дали парите ще бъдат достатъчно, за да покрие периода на почивката, във втория дали ще я свършите работата за толкова малко време на разположение, за да изпълните всичките си задачи и да предадете щафетата на колегата си.

Козирог

Комплексен и забързан ден; разположението на планетите добавя скорост към всичко, което мислите или правите в момента. Те също помагат на Нептун, който ви дава интуицията, от която се нуждаете, за да канализирате по-добре решенията си с точния момент; ще управлявате с интелигентност програмите и пътните карти .

Водолей

Лаптопът е вашият офис, вашият магазин, вашето студио. Днес работите от зори до здрач, където и да се намирате. Решителността и много смелост са вашите силни страни, препятствията са налице и също са доста важни, но нямате нищо против тях, като танкове се целите направо към целта. Финансите с главата надолу, но това не е нищо ново, обратното би било изненадващо.

Риби

Тихи в работата днес, където спестявате сили за красивата вечер, която да прекарате в компания, може би да подарите приятна вечеря, стояща на терасата на дома си. Има хора, които ви подкрепят в любовни и приятелски отношения, и такива, които ви оправдават, ако направите някои друг скандал през деня. Днес на преден план излизат всичките ви ценни качества: вашият свръхчувствителен, алтруистичен, креативен, плавен характер.

Tagged ,
на горе