Дневен хороскоп за 22.08.2021 неделя
Астрология

Дневен хороскоп за 22.08.2021 неделя

22 август хороскоп

Овен

Продължавате да имате значителен жизнен заряд, който използвате във всяка област на дейност; в семейството, в кръга от приятели, в кариерните си дела, в междуличностните отношения като цяло. Има обаче излишък от енергия, с който трябва да се справите. Имате късмет, че е неделя и можете да я изразходвате на разходка в планината.

Телец

Една красива неделя в август, която блести със чар. Здравето ви се връща с физическа годност, ще имате по-добри рефлекси и ще се почувствате по-леки. Вашата импулсивност вероятно ще ви донесе кавги. Ограничете думите си, за да избегнете тези тенденции.

Близнаци

Неделя на спокойствие и баланс като цяло за всички ваши проекти, за вашите инициативи и бъдещи идеи. Вземете пауза за медитация и размисъл, което може да е правилното решение, за да разберете какво да правите и как най-вече да постигнете това, което сте си поставили като цели.

Рак

Сякаш малко колебаещи сте в тона и настроението си. Ще бъде по-лесно да отнесете надеждите си към бъдещето, вместо да се чувствате комфортно в самия ден. Направете известно установяване на факти, които може да са помрачили настроението ви.

Лъв

Някои планети, намиращи се във враждебно положение, ви носят смущения днес. Знаете, че в този момент от значение са ясният анализ, контактът с реалността, волята за живот „тук и сега“. Възможно е някои от вашите желания да не се изпълнят толкова лесно днес.

Дева

Планетарната ситуация е много положителна за вас днес, и много продуктивна. Ядро от небесни тела, вашите надеждни съюзници, Уран, Марс и Слънцето ви стимулират да осъзнаете, да изпробвате нови инициативи, да не стоите неподвижни дори за миг, дори да е неделя.

Везни

Плутон от знака на Козирог ви причинява лека динамика на конфронтация с членовете на вашето семейство. Трябва да се махнете от ежедневието. Направете това, преди да се потопите напълно в него. Вместо да нарушите усещането си за спокойствие, излезте навън и се насладете на неделния ден.

Скорпион

Връзките ви с по-младите ще ви доставят радост днес. Използвайте неделята, за да се освободите от излишните съмнения. Слушайте повече тялото си и това ще улесни поддържането на баланса. Погрижете се за здравето на костите ви.

Стрелец

Движите се в ясен хоризонт, адаптирате се към новите обстоятелства, които се случват след лятната ви ваканция. Подредете всичко с неизчерпаемата си енергия и продължете към рестарт на много ситуации; аспект, който най-вече Стрелците харесват.

Козирог

Днес ще имате воля и ентусиазъм, но това ще ви направи нервни и малко чувствителни. Нещата ще бъдат напрегнати и ще ви точат от енергията. Вземете дълга вана или отидете да плувате, за да облекчите стреса. Избягвайте импулсите, които ви карат да говорите твърде бързо, има и други начини да изгладите ситуацията.

Водолей

Днес се откроява значението, което отдавате на влиянието от чужди за вас хора. Въпреки това, Венера днес е много положително разположена в приятелския ви знак Везни, което носи благосклонност за всички ваши проекти и инициативи. В семейство се опитвате да наложите присъствието си.

Риба

Това е неделя, която е малко нетипична за вас, но това няма да ви попречи да почувствате хармонията в семейството и в групата ви от най-близки приятели. Организирaйте малко парти за вечеря у дома, с покани, които да изненадате някои приятели, които не сте чували от дълго време.

Tagged , , , , , ,
на горе