Дневен хороскоп за 2.08.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 2.08.2021 понеделник

Овен

Вашият август 2021 г. започва с блестящ пламък на ентусиазъм. Юпитер във Водолей повишава жизнения ви тонус и усъвършенства добродетелите ви на чувствителност и внимателно възприемане на реалността. Бъдете нащрек за ситуации, които може да ви извадят от равновесие.

Телец

Чувствайте се малко уморени дори за непоклатимата си физика и въпреки това сте готови да преодолеете целите и изпитанията. Ваканцията, ако все още не е пристигнала, наистина ще се превърне в глътка свеж въздух, необходим, за да се измъкнете от напрежението. Днес обаче ви чака работа и трябва да се съсредоточите.

Близнаци

Екипът, съставен от Луна, Слънце, Меркурий, Юпитер, Сатурн, всички много позитивни за вас, правят този месец август 2021 г. да протече със стил за вас. Ще имате достатъчно енергия, за да изпълнявате успешно задачите си още днес. Няма причина да се противопоставяте на промените, те са част от вашия живот.

Рак

Уран ви отвежда в правилната посока. Би било добре да приключите текущо дело още днес. Любовта ви към храната ви подтиква към прекалено богати ястия. Трябва да помислите за физиката си и да подобрите енергийното си ниво.

Лъв

Профил, маркиран с огнени ценности е много удобен за вас. Слънцето грее във вашия знак и ви дава много висок жизнен тон, съчетан с експлозивна радост. Към дневното меню можете да включите днес успехи в работата и предложения за нови бизнес начинания.

Дева

Благоприятен и положителен ден в централния месец на лятото, с престижното присъствие на Венера и Марс във вашия знак. Здраве и фитнес на преден план още в понеделник, семейни и приятелски отношения около вас, наслаждавайте се на деня, за който всички казват, че трудно се отива на работа.

Везни

Първият понеделник на август е много задоволителен. Луната днес, заедно с Меркурий и Слънцето, заемат приятелските знаци на Близнаци и Лъв, като ви носят ползи във всички области. Общата положителна конфигурация омекотява и свежда до минимум всяко възможно противопоставяне, което може да дойде от съперници в работата.

Скорпион

Първият понеделник на август се потвърждава като наистина щастлив за вас, след един много уморителен и стресиращ месец и особено ако сте Скорпион от втората декада. Небесната конфигурация ви дава красиво вътрешно спокойствие, която ще ви носи добро позициониране в работните дела.

Стрелец

Една оживена, стимулираща, позитивна планетарна игра е допълнително подчертана днес от транзита на Юпитер във вашия приятелски знак Водолей. Съсредоточете се върху стабилността и доверието днес, укрепете нещата с хората около вас и поставете картите си на масата. Като цяло ще бъдете в отлична форма, но следете храненето си за повече енергия.

Козирог

Плутон, разположен във вашия знак, озарява деня, като ви облагодетелства в много развлекателни и професионални сектори. Междувременно, ако сте на почивка, най -„творческата“ планета на Зодиака значително обогатява вашето интелектуално и културно търсене.

Водолей

Можете да избегнете някои проблеми и да приемете някои ограничения. Енергията ви се връща, но не забравяйте да избягвате стреса от разгорещените дебати. Вече няма да търпите някои от навиците си. Не противоречете на инстинктите си, променете това, което трябва да промените – още днес!

Риба

Великолепните астрални позиции потвърждават, че последният месец на лятото влезе в най-добрата позиция за вас. Планетите във вашия знак ви позволяват да изпълнявате всеки проект с бързина, ефективност и интимно удовлетворение. Това е отлично за старт на седмицата.

Tagged , , , ,
на горе