ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)

дневен хороскоп за 4 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)

Дневен хороскоп за 2 септември 2022: Днес денят, буквално, ще бъде наситен със силни усещания. Това включва и романтични, неочаквани прояви на нежност и любов. Внезапно възникнали желания могат да ви накарат да промените, вече направените планове, не само за вечерта, но и за целия ден. Звездите от хороскопа ви подбуждат към позитивно общуване и ви съветват да избягвате грубия тон и неблагоразумните изказвания. Имайте предвид, че днес повишената емоционалност може да доведе до факта, че с една невнимателна дума има риск лесно да обидите събеседника, дори без да искате. Но комплиментите и похвалите в този ден ще имат магическо действие върху околните.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Поразителната красота на Белоградчишките скали, където всяка скала има собствена история

ХОРОСКОП за месец СЕПТЕМВРИ 2022 г.

Три зодии ще срещнат ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ през ЕСЕНТА на 2022 г.

Защо майчината кърма е много повече от храна за бебето?

Еднократна финансова помощ за ученици записани в 1 клас и 8 клас, през учебната 2022/2023 година

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 2 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

ОВЕН – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 2 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Днес, 2 септември, ще ви бъде на разположение триизмерната визия: ако напоследък сте се борили с някаква трудна задача, комбинация от силна логика и изострена интуиция ще ви помогне да я разрешите, именно в този ден. Състоянието, в което се намирате днес, ви позволява да имате изострено вътрешно чувство – внезапни прозрения, базирани на минали преживявания, които ви помагат да намерите смислено решение. Хороскопът ви съветва да не се намесвате във вътрешните си сили – прибягвайте до външни съвети, само ако идват от мъдри и сериозни лица.

Дневен хороскоп за 2 септември 2022 г. Телец

ТЕЛЕЦ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Днес ще проявявате повишена емпатия. Тя може да бъде, както полезна, така и не чак толкова, като цяло всичко  ще зависи от обекта на емпатия. Хороскопът ви съветва да се потопите в мислите и преживяванията на любимия човек, но да откажете прекомерното влизане в положението на колеги, клиенти, непознати хора, тъй като те могат да се възползват от днешната ви податливост за егоистични цели. Звездите предлагат да се доверите, но преди това проверете. Преди да се обсипете с награди и добри дела, уверете се, че няма да попаднете в ситуация, в която „битият небит е късметлия“.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

БЛИЗНАЦИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес изобилието от емоции може да попречи на разумното мислене. И ако в личният живот можете напълно да се доверите на чувствата си, тогава в професионалните дейности тази тенденция на деня само ще ви натоварва допълнително. Съществува риск да надцените възможностите си, шансовете за успех. Според хороскопа днес има риск да не завършите нито един започнат ангажимент, но всичко това ще бъде породено от излишна суета или загуба на самоконтрол. Съвет на денят: не се заемайте с нищо ново, докато не завършите започнатото.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

РАК – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 2 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

В този ден ще се сблъскате с противопоставяне от страна на другите: те ще откажат да изпълнят вашите молби, желания и дори заповеди. Днес, 2 септември, можете да изразходвате много сили за съпротива срещу „бунтовниците“, но хороскопът ви съветва да обърнете внимание преди всичко на себе си. Помислите върху опцията, дали днес не искате прекалено много или нещо невъзможно. Днес сте склонни към авторитаризъм. Много конфликти могат да бъдат решени чрез внимателно изслушване позицията на опонента, както и правене на малки отстъпки.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ЛЪВ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Лъвове, днес сте в състояние да настоявате на своето, но можете да го направите ненатрапчиво, без да предизвиквате негативизъм у опонента си. Така че, е време да преминете към бизнес преговори или да започнете сериозен разговор с любим човек – шансовете да постигнете това, което искате, са големи. Естествено, не трябва да разчитате само на личния си чар: бъдете логични, подгответе разумни аргументи и добавете към това усмивка. Хороскопът вещае за значителен енергиен потенциал, за пробивната сила на тази зодия. Не пропускайте възможността.

Дневен хороскоп за 2 септември 2022 г. Дева

ДЕВА – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 2 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

В този ден съществува известен риск да попаднете под нечие влияние. Днес имате същите шансове да намерите своят идол, вдъхновен от нечия личност, да възприемете чуждо мнение за любим човек или да изпаднете в паника от новините. Изкушението да следвате простия път, приемайки на вяра мислите на другите, днес е голямо, но хороскопът изисква независимост в преценките. Сега е много важно да мислите трезво и независимо, тъй като това ще ви предпази от неприятности в бъдеще.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ВЕЗНИ – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Днес, 2 септември, изобщо не сте склонни към сложни действия. Основното ви желание е да останете в сянка и да не правите нищо, но тъй като обстоятелствата изискват вашето участие, вие следвате най-простия път, без да анализирате възможните последствия от шаблонни решения. Хороскопът предупреждава: ако днес откажете да бъдете в  активна позиция, утре може да се окажете в изключително трудна ситуация.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

СКОРПИОН – Хороскоп за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, всеки дръзнал да ви засегне по някакъв начин няма да има този късмет. Нарушителят да очаква вълна от емоции – и това е най-малкото. В този ден сте много уязвими, освен това егото ви е изострено – то е като балон, който се пука със силен трясък, просто трябва да го изтръгнете с нещо остро. Хороскопът ви съветва днес да се отпуснете малко и да се опитате да не се втурвате към хората. Ако успеете да се овладеете и не се поддадете на волни или неволни провокации, този ден ще бъде много ефективен за вас.

Какво да очакват Стрелците в този ден

СТРЕЛЕЦ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Днес е напълно възможно във вас да се зароди вътрешен конфликт. Една част от вашата природа ще се стреми да вдигне скандал с някого, а другата ще упреква първата за емоционална сдържаност. Ако успеете да се справите с раздвоението на собствената си личност, ще получите шанс да използвате ефективно още една особеност на този ден: днес е добре да започнете нови неща. Ако сте отлагали „за понеделник“ диета, книга или разговори за сътрудничество, започнете днес. Хороскопът обещава: звездите ще ви дадат нужната подкрепа.

Дневен хороскоп за 2 септември 2022 г. Козирог

КОЗИРОГ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Козирози, днес изглеждате като герой от виц, който не може да избере към кого да се присъедини: умна или красива. В този ден ви е изключително трудно да вземете каквото и да е решение, поради което ще започнете да се вслушвате в чужди съвети. Хороскопът предупреждава срещу безусловното приемане на мнението на някой друг: слушайте, но не се подчинявайте импулсивно и непременно. Откажете се от готови решения: такова „бързо хранене“ е вредно всеки ден, но особено днес.

Дневен хороскоп за 2 септември 2022 г. Водолей  

ВОДОЛЕЙ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

дневен хороскоп за 2 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Водолеи, днес вашата пътеводна звезда е любовта към себе си. Когато вземате решения, изберете това, което работи за вас. Хороскопът категорично не препоръчва да слушате чужди увещания, независимо под каква форма звучат. Апелират ли шумно околните към съвестта ви? Предложете да направите нещо в полза на бъдещите потомци, честта на отдела, в полза на обществото? Ако не виждате това като свой интерес, трябва да ги изпратите в гората на разходка. Днес трябва да помислите преди всичко за себе си и семейството си.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

РИБИ – ХОРОСКОП за СЕПТЕМВРИ 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 2 септември 2022 (петък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Днес си спомнете думите на мъдрия Омар Хаям: „Ти си господар на неизречената дума и си слуга на изречената дума“ и давай по-малко обещания. Има риск някой от вашето обкръжение да ви окаже натиск, принуждавайки ви да обещаете нещо, което ще ви бъде трудно, неприятно или неизгодно да направите. За да не си навлечете проблеми, не е нужно да бързате да кажете „Да“. Отделете време, за да разгледате всякакви предложения и искания. Фокусирайте се върху усещането за вътрешен комфорт от взетото решение.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе