дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 17.09.2021 петък

Овен

 

Марс, планета, дълбоко подобна на вас, продължава своя дисонантен транзит през знака ви. Това ви кара да усещате много специфичен период и да чувствате, че не можете да разчитате на типичната си мотивация. Въпреки това ще имате успех в разрешаване на ситуации, които са против вас.

 

Телец

 

 

Астралната картина, която изглежда определено оптимална, благоприятства за доброто настроение, увеличава желанието да се освободите и вкуса към комфортния живот. Денят обещава ясен ум, бърза реакция и способност да предвидите ходовете на другите.

 

Близнаци

 

Може да разберете, с голямата дедуктивна сила на възстановката, някои ситуации, които ви заобикалят, особено в областта на близките ви приятелства. Не би било лошо обаче да си позволите момент на тотално бягство от ежедневието, в което в последно време сте се потопили напълно: може да се наложи да наваксате загубения сън.

Дневен хороскоп за 17.09.2021 петък

Рак

 

 

Бъдете търпеливи и след няколко дни жизненият тонус ще се повиши, ще започне разширяване на човешката топлина и желанието ви да бъдете в компанията на весели и приятни хора. Добре ще бъде да се погрижите за стомаха, като не прекалявате с храната.

 

Лъв

 

Красива планетарна настройка усилва вашата енергия днес, жизнената ви инерция, способността да вървите напред и да се ангажирате с инициативи. Готовността за поемане на отговорност е една от константите на този ден, продължена с гордост и чувство за дълг. Наистина действате професионално днес.

 

Дева

 

 

Разположението на планетите стимулира основно вашата най-борбена страна, което ви прави истински лидери, особено в района, където се извършва обичайната ви дейност. Обърнете внимание обаче как се движите в социалната сфера, може да се разсеете и това да не направи добро впечатление.

 

 

Везни

 

 

Вашият ентусиазъм и жизнен тонус се повишават с приноса на Луната в благоприятен аспект от Водолей. Заредени с нови сили, вие сте сигурни в себе си, предавайки лъч на доверие дори на хората около вас, които само косвено ви познават. Близките ви, роднините, с тях може да имате известни изпитания.

Дневен хороскоп за 17.09.2021 петък

 

Скорпион

 

 

Сатурн ви се противопоставя заедно с Уран и това може да ви накара да се почувствате недоволни, излагайки ви на риск от мрачни нагласи, през който често ви се случва да преминавате. Проверете и финансите си, тази враждебна конфигурация може да ви направи неразумни и да започнете да харчите от нищото.

 

 

Стрелец

 

 

Вие сте под закрилата на двете планети, най-свързани с логическата интелигентност Меркурий и Сатурн, които ви позволяват да вървите бързо към път на съгласуваност във всяко поле на вашия живот, а днес особено силно в работните дела. Вашата рационалност ще бъде прилагана успешно, за да реши всеки проблем възникнал на работното място.

 

 

Козирог

 

 

Мъжествени, доминиращи, мощни планети ви подкрепят, давайки ви възможност да се утвърдите и да продължите напред в живота. Единствената препоръка е да не забравяте да се грижите за тези, които ви обичат: семейството и приятелите. Има риск от поети толкова много ангижемните, да ги забравите или пренебрегнете.

 

 

Водолей

 

 

Краткосрочните и дългосрочните икономически операции излизат на преден план и могат да формират основата за бъдещи печеливши инвестиции. Вашето благосъстояние е на лице и в тази фаза се засилват интересите в интелектуалния и културния сектор.

 

 

Риба

 

 

Слънцето ви се противопоставя от знака на Дева и може да ви направи нетърпеливи, или не особено борбени и точно когато е необходимо. За щастие Венера разпространява защитната си мантия над вас и така намирате утеха в семейството си. Имате нужда да презаредите батериите си, затова помислете за уикенд, в който ще сте повече не открито.

Tagged , , , , , , , ,
на горе