Астрологичен съвет за 23 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Любовта е най-голямата сила, която носим в себе си. Колкото повече любов излъчваме, толкова по-силни, по-добри и по-здрави ставаме и животът ни се изпълва радостни и хармонични дни.  

Защо хумусът е толкова полезна и много вкусна храна?

infomax-logo-50-15-HW Владо Михайлов спечели „Като две капки вода“ сезон „Неделя“

Десерт Негърче – незабравим вкус от детството

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Днес отделете време, вземете бял лист и химикал. Започнете да пишете за какво сте благодарни в живота си. Пишете, не спирайте, докато не започнат да ви потичат сълзи от очите, но не от умора, а силните емоции, които ще излязат от сърцето ви на повърхността. Ако почувствате лекота, следвайте тази практика.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Днес помислете върху думите на Беренд: „Никой човек, място или предмет не може да ви даде щастие. Те могат да ви дадат причина за щастие и усещането за удовлетворение, но радостта от живеенето идва отвътре.“   

Близнаци 21 май – 21 юни

Планетата и човечеството се нуждаят от вас, също толкова, колкото и от всички останали живи същества. Ето защо, времето не е пречка, за да правим всеки ден, поне по едно добро дело.

Рак 22 юни – 22 юли

Ако животът не се променя, едва ли бихме могли да съществуваме. Вселената и всичко в нея непрекъснато се променя, защото всичко е енергия. Енергийният поток е в постоянно движение. Затова, ако искате да промените нещо в живота си, не трябва да стоите на едно място.

Лъв 23 юли – 22 август

За да промените вашата околна среда, е необходимо само да промените начина си на мислене и емоциите, които изпитвате. А законът за привличането ще отрази вашата вътрешна промяна във вашия външен свят.

Дева 23 август – 22 септем.

На всеки един от нас ни е дадена свободата да избираме това, което искаме. Сега силата е във вашите ръце и вие сте тези, които сами избирате как и в какво да концентрирате тази енергия. Имате право да изберете да бъдете щастливи още днес или да отлагате за утре и т.н.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Айнщайн е казал, че времето е една илюзия. Щом разберете, че няма време, ще видите, че всичко, което желаете ви очаква в бъдеще. Ето защо, когато си пожелавате нещо, правете го в сегашно време, т.е. сякаш се случва в момента, тук и сега.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Оскар Уайлд: „Целта на живота е развитието на личността. Да осъществим напълно своята природа – за това сме дошли на този свят.“ Помислете за всичко онова, което природата ви дава всеки ден, за да можете да живеете. А в замяна не иска нищо, освен да й отвръщаме с грижа и любов.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако искате да получите нечие одобрение и подкрепа, то самите вие също трябва да изразявате своето одобрение към околните. Ако намирате грешки у другите, те ще намират у вас. И обратното, ако започнете да ги цените и подкрепяте и те ще ви отвърнат със същото.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Изпълнете животът си със светлина и доброта. Притежавате силата, за да промените пътя на живота си. Концентрирайте се само върху хубавите неща, така ще внесете повече светлина, която ще прогони тъмнината.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Днес се огледайте около себе си и концентрирайте вниманието си върху красивото. Ще се изненадате с колко много неща сте благословени около себе си. Не позволявайте на неудовлетворението да създава тежест у вас и да ви държи на едно място. Радостта е това, от което се нуждаете, за да бъдете щастливи.

Риби 19 февр. – 20 март

Бъдете като слънчев лъч за всички, които срещнете по пътя си. Направете така, че денят им да стане по-светъл, по-цветен, по-добър и по-спокоен, само защото са ви срещнали. Нека пътят ви е осеян с добри намерения.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 23 май 2023

на горе