Ако интуицията мълчи: Как да разберете, дали вашият любим ви е изпратен от Съдбата

дали вашият любим ви е изпратен от Съдбата
Любов и партньорство

Ако интуицията мълчи: Как да разберете, дали вашият любим ви е изпратен от Съдбата

Как да разпознаем мъжа, изпратен от Съдбата, ако интуицията мълчи? Потърсете знаци, които показват, че този човек е вашата Съдба. Въз основа на тях можете да вземете най-доброто решение за себе си.

Ето някои от тях:

Мъжът проявява желание да направи живота ви по-щастлив

Той е готов да ви посрещне от работа, винаги се опитва да помогне и подкрепи, изпитва безпокойство за живота ви.

Не се нуждае от намеци, сам поема инициативата в точните моменти . И неговата загриженост е потвърждение за искреността на чувствата.

Опитва се да ви разсмее. Стреми се да ви поддържа в добро настроение и да ви вижда с усмивка на устните. Тези мъже, с добро чувство за хумор, се считат за интелектуално развити личности.

Опитва се да посвети цялото си свободно време на вас, без да търси оправдания за невъзможност за среща.

Проявява искрен интерес към вашите дела: интересува се от хобита, постижения, желания и т.н. …

Постоянно иска да ви опознае възможно най-добре.

Не спира да прави комплименти и малки подаръци.

С неговото присъствие спокойствието и комфортът идват в душата ви.

Как да разберем дали мъжът е подходящ за нас?

Предложете да отидете на поход или да ремонтирате апартамента си. Ако не сте имали кавги и всичко е минало гладко, значи връзката ви е преминала първия етап на съвместимост.

Помолете го за помощ. Един мъж, който няма чувства, бързо ще намери оправдания, а онези, които изпитват дълбоки такива, веднага ще се втурнат да ви спасят.

Започнете да се появявате пред любимия си сред природата, без грим и красиви тоалети. Ако очите му блестят при вида ви и продължава да прави комплименти, тогава можете да бъдете сигурни, че любовта на този човек е истинска.

Съществува ли родство на душите ви?

При условие, че обръщате внимание на знаците на Съдбата, за да разпознаете любимия човек, обърнете внимание на основните признаци:

Имате общи интереси и има прилики по важни въпроси за връзката и живота въобще

Имате много точки, по които мненията и на двамата съвпадат по определени въпроси, в резултат на което вашите разговори могат да продължат с часове.

Можете интуитивно да завършите фраза, която все още не е изречена от партньора ви, сякаш вече го познавате перфектно. Достатъчно е той да започне да говори и вече разбирате какво има предвид и какво иска да ви каже.

Усещате ясно взаимните си емоции.

Tagged , , , ,
на горе