Зодия Стрелец-хороскоп за 2024
Астрология

Хороскоп за октомври 2022 СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 зодия Стрелец: Бъдете не просто активатор на всичко случващо се, но и истински пилот на своят кораб. Просто летете не насън, а в реалния живот. Очакват се командировки, важни срещи и изгодни сделки. Ще трябва да се запасите с летящо килимче, за да стигнете навреме. Вашите планети ще бъдат в благоприятно положение, те ще бъдат подсилени от доминиращата позиция на Луната, така че ще имате достатъчно жизнена енергия за постигане на всякакви цели. Бъдете оптимисти и знайте, че можете да преодолеете всякакви трудности.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Феерия от ЩАСТИЕ през 2023 г. очаква пет зодии

Хороскоп за октомври 2022 ОВЕН

Хороскоп за октомври 2022 ТЕЛЕЦ

Хороскоп за октомври 2022 БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за октомври 2022 РАК

Хороскоп за октомври 2022 ЛЪВ

Хороскоп за октомври 2022 ДЕВА

Хороскоп за октомври 2022 ВЕЗНИ

Хороскоп за октомври 2022 СКОРПИОН

Хороскоп за октомври 2022 СТРЕЛЕЦ

През октомври 2022 г. жизненият ви потенциал ще се увеличи, което ще промени отношението ви към случващото се около вас и ще ви зареди с допълнителен оптимизъм. Това е месецът на активно сътрудничество с различни хора, разработване на нови планове, стратегии и насърчаване на идеи, търсене на нови съмишленици.

Вселената ще ви даде отличен шанс за себе изява, затова е важно да не се отдавате на слабостите си (дори щастието да навлезе в живота от само себе си), а да използвате щастливата комбинация на обстоятелствата, за да се консолидирате върху постигнатите етапи и да се подготвите за нови стартове. Ако пропуснете този благоприятен момент, неусетно, но неизбежно ще започне връщане назад и ще изгубите тези изгодни позиции.

В периодът от 16-ти до 22-ри ще успеете, да коригирате грешките си, да разберете възходите и паденията в отношенията. Това време е по-подходящо за спокойно забавление в кръга на близки и любими хора, за срещи с роднини, приятели, за решаване на проблеми, свързани с минали оплаквания и разногласия.

За по-голямата част от Стрелците е време за значителна промяна в начина на живот и работата.

Относно здравето на зодия Стрелец през октомври 2022

хороскоп за октомври 2022 стрелец

Планетите призовават към грижа за здравето през първата декада на месеца. За да предотвратите евентуални проблеми, посетете зъболекар, офталмолог или други специалисти, според състоянието ви. Основното нещо е да не отлагате за по-късно, когато става дума за здравето ви!

През второто десетдневие на октомври 2022 се препоръчва намаляване на приема на сол. Ако страдате от хипертония, опитайте да сведете до минимум консумацията на сол.

В последната третина на месеца ще почувствате прилив на сили. Насочете енергията към развитието на физическа сила, оптимизма, издръжливостта. Спортувайте повече, движете се, правете леки упражнения – сутрин и вече преди сън.

Хороскоп за октомври 2022 Стрелец – взаимоотношения

През октомври 2022 Стрелците ги очакват романтични приключения и тестване на отношенията за издръжливост. Необвързаните жени и мъже активно ще търсят сродна душа. Мимолетните романси не са изключени. Истинската любов не е невъзможно постижение през този месец. Ангажираните във връзка представители на знака могат да се поддадат на мимолетна слабост и да рискуват загубата на любим човек.

Свободните Стрелци, които искат да намерят своята сродна душа, трябва да бъдат упорити и уверени. Всички нови партньорства през октомври ще ви заредят с щастие.

Представителите на знака, които са във връзка, са най-склонни към променливи отношения. Връзките ще изглеждат твърде изтощени и напрегнати, така че коригирането им ще изглежда като единственото правилно решение. Не трябва да се страхувате от това.

Ако сте теглени от желанието да се върнете към бивш партньор е непоносимо, тогава това може да се случи най-рано през декември, но за това ще трябва да се постараете и да вложите много енергия.

На семейните Стрелци може да им се струва, че мимолетната симпатия към човек от противоположния пол, като нещо съвсем нормално. Добре обмислете подобни действия. Заслужава ли си?

Напрежение във връзката, поради случайна афера отстрани ще бъде една от основните ви грешки. За да избегнете рисковете, трябва да се въздържате, дори от невинен флирт и да се опитате да прекарвате повече време с половинката си.

Бизнес и работен хороскоп за зодия Стрелец за октомври 2022

Октомври 2022 ще донесе на Стрелците перспективи за кариерно и професионално израстване. Безработните ще открият нови начини за намиране на работа. Тези, които се концентрират върху собствените си или приятелски връзки, ще могат да си намерят работа през този месец.

Мениджърите ще преразгледат възгледите си за работата и ще разработят нови тактики на поведение в екипа Тактът и инициативата ще помогнат за изглаждане на разногласията с колегите и по-висшето ръководство. Някои от вас ги очаква повишение.

Лидерите ще заминат в командировка, която ще донесе нови бизнес връзки отлични бизнес перспективи. Хороскопът ви съветва да не бързате да се доверявате.

Полезно е да заздравите връзките с дългогодишни партньори, да се адаптирате в екип и да бъдете целеустремени. За сключване на сделки е необходимо навреме да се събират и оформят необходимите документи.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе