Как изглежда тъмната страна на всяка зодия - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Как изглежда тъмната страна на всяка зодия

Как изглежда тъмната страна на всяка зодия
Астрология

Как изглежда тъмната страна на всяка зодия

Много хора по природа са добри, но понякога тъмната страна в тях се оказва по-силна, дори и да не искат. Тя обикновено е скрита и се показва само в екстремни ситуации, затова рядко се говори за нея.

Донякъде проявленията й се дължат и на зодиакалния знак на човек. Всяка зодия има своя дял от положителни и отрицателни черти, но ги показват по различен начин.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и как всеки знак в зодиака показва тъмната си страна:

Овен

Тези хора са склонни да стават изключително зли и нараняващи, когато нещата не вървят по техния начин. Ако не са доволни, те могат да просълзят очите на човека с грубите си думи. Агресивността, с която те подхождат в определени ситуации, е много голяма. Дори могат да бъдат определени като грубияни. По-добре не се забърквайте с тези хора, когато показват тъмната си страна. Способни са да кажат нещо, за което ще съжаляват, когато се успокоят.

Телец

Телците са невероятно упорити и материалисти. Те могат да бъдат изключително суетни и повърхностни на моменти и да се фокусират само върху материалните неща. Тези хора дори биха избирали своите приятели или половинки по социалния им статус. Ако не отговаряте на стандартите им, бързо ще бъдете отхвърлени.

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Близнаци

Близнаците са склонни да отнесат враждата си в гроба със себе си. Те никога не прощават и не забравят и ще стигнат до всичко, за да накарат врага си да страда. Ако ги обидите, това означава край. Никога повече няма да сближите отношенията си. Тези хора са способни да приключат връзката си с всеки един човек завинаги.

Рак

Раците са хитри, остри и манипулативни. Те могат лесно да промият мозъка на хората, за да си свършат работата и могат да предадат близки, когато е необходимо. Не е добре да им се доверявате изцяло, защото може да станете поредната им жертва.

Лъв

Тяхната доминираща личност може да се превърне в диктатура, ако нещата не вървят според тях. Те са невероятно пламенни и шумни и понякога могат да бъдат доста арогантни и груби. Те ще искат всичко да се случва по техния начин. Това невинаги ще се хареса на останалите хора. Затова внимавайте и се пазете нещата да не отидат твърде далеч, когато наяве е тяхната тъмна страна.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Дева

Девите са склонни да проявяват неконтролируемо притежание към любимите си хора. Тяхната ревност може да стигне до крайни нива, за да навреди на любимия човек. За тях любовта може да бъде болезнена. Тя е нещо, което те използват, за да контролират любимия си човек. Това води до много раздели. Те не могат да се справят с манията си за контрол.

Везни

Везните понякога могат да бъдат много егоистични. Те са нарцистични същества, които не могат да надхвърлят себе си и често се поставят на пиедестал. Трудно споделят нещата с другите. Ако имат някаква печалба, те я искат само за себе си не биха споделили нищо дори с най-близките си.

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Скорпион

Тъмната страна на Скорпиона е известна за мнозина. Тези хора имат лош характер. Гневът им е неконтролируем и пълен с агресия. Това може да доведе до разрушаване на връзки и да ги отдалечи от близките им. Физическата саморазправа не е изключена, ако се стигне до конфликт на интереси между двете страни.

Стрелец

Тъй като Стрелците не мислят, преди да кажат нещо, езикът им може да изплюе много обидни и груби думи. Това може да предизвика големи скандали. Не една и две връзки са били разрушени, защото тези хора не знаят кога да замълчат. После съжаляват за стореното, но обикновено, когато вече е късбо.

Козирог

Амбициозни и мотивирани души, Козирозите ще направят всичко, за да изпълнят мечтата си. Те са готови на немислими неща, за да постигнат това, което искат, дори и да покажат тъмната си страна.

Водолей

Те могат да бъдат откъснати от ситуации и хора, което им позволява да нараняват другите и да ги мачкат, за да постигнат целта си. Дистанцирането е тъмната им страна.

Риби

Когато са влюбени, хората, родени под знака на Риби, ще направят всичко, за да спечелят този човек, когото харесват. Те имат способността да го дебнат или да го притесняват, за да привлекат вниманието му. Понякога дори нещата излизат извън контрол.

Разбира се, казаното дотук не означава, че всички зодии са лоши, напротив. Просто всяка има своята тъмна страна, която понякога излиза наяве.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица