6 знака, че той наистина ви обича

Любов и партньорство

6 знака, че той наистина ви обича

  •  
  •  

 

 

В двойката често се изричат думите “Обичам те”, но как да разберем, че това наистина е така? Ако сте попаднали на по-срамежлив и интровертен партньор, може да ви е по-трудно да разгадаете какво чувства. В такъв случай ще ви се наложи да се научите да разпознавате сигналите, които ви дава.

 

Ето 6 от тях, които със сигурност доказват любовта му към вас

 

Интересува се от комфорта ви (грижи се за вас)

 

 

Не можете да си спомните последния път, в който сте носили тежка чанта. Знае кои са любимите ви храни и напитки и ви изненадва с тях… когато се храните заедно, наблюдава дали имате нужда от нещо и предлага от своето, винаги оставя последното парченце за вас. Сеща се да ви направи кафе сутрин и дори да залепва палачинките за тавана, се опитва да ви спретне и закуска. Когато сте болна, е неотлъчно до вас и често проверява как се чувствате, предлага да ви донесе храна, лекарства или да ви заведе на лекар. Ако той наистина ви обича и държи на вас, няма да ви остави да се чувствате зле.

 

Той е рамото, на което можете да поплачете

 

Изслушва ви, независимо дали става дума за проблем, който да му споделите, имате нужда от утеха в прегръдките му или искате да споделите налудните си нови идеи. Дори и да не се интересува особено от темите, които му представяте, той ще демонстрира интерес, тъй като вижда, че е важно за вас.

Пази ви

 

Защитава ви, ако някой се отнесе зле към вас и го прави дори във ваше отсъствие, не позволява никой да злослови и да петни достойнството ви. Готов е да се кара с всеки, който би опитал да ви нарани. Винаги е на ваша страна.

 

Вие сте най-големият му приоритет 

 

Изоставя всичко и се отзовава, ако сте в беда. Би се лишил от нещо, за да ви зарадва и да ви подари нещо, за което отдавна мечтаете. Старае се да прекарва възможно най-много време с вас и винаги предпочита вашата компания. Иска винаги да сте до него. Усещате, че сте най-важният човек в живота му, от когото не би се отказал.

 

Мнението ви е ценно за него

 

Интересува се какво мислите, независимо дали разисквате обществено-политически теми, възгледите си за живота или обсъждате някакъв казус от работата му. Той иска да чуе мнението ви и то е от значение.

Допитва се до вас не защото не може да вземе решения сам, а защото иска да участвате в тях.

 

Щастлив е да ви прави щастлива

 

Иска да предизвиква и вижда усмивката ви. Знае кое ще ви зарадва и се опитва да ви го осигури. Виждате искрите в очите му, когато е успял да ви направи щастлива. Вашето щастие е и негово. Обича да ви разсмива и забавлява. Търси начини да ви разведри, когато усети, че се нуждаете от това. Грижи се за щастието и удовлетвореността ви и в интимен план.

 

Ако разпознавате тези признаци в мъжа до себе си, можете да сте уверени и спокойни, че наистина ви обича и означавате много за него. Пазете го, защото е най-ценното, което имате!

 

 

 

 

 

 


  •  
  •  
Tagged , , , , , , , , ,
на горе