ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете си пръстен и научете каква жена сте!

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете си пръстен и научете каква жена сте!
Психология

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете си пръстен и научете каква жена сте!

За да бъде резултатът максимално точен, изберете този пръстен, който ви привлече вниманието, без да анализирате.

Мили дами, кой пръстен Ви харесва най-много?

Изберете един от тях и ще откриете ваши качества, за които не сте и подозирали досега. Ако вниманието ви е привлечено от два пръстена, това означава, че и двете енергии присъстват във вашата личност.

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете си пръстен и научете каква жена сте!

Ако вашият избор е пръстен # 1:

Вие носите в себе си дух на Кралица!

Притежавате силен, волеви характер и високо ниво на самочувствие. Много добре умеете сами да контролирате съдбата си. Имате лидерски качества и сте способни да привличате и пленявате другите. Вие сте магнетична личност.

Държите на чистите и открити отношения. Директността във вашето общуване не винаги се харесва на хората около вас. Но чарът, присъщ на една жена–кралица, е в състояние да изглади всякакви грубости и недоразумения.

Искреността е една от основните черти на характера ви. Готови сте щедро да споделите всичко, което имате с тези, които харесвате. Искрени до степен, че няма да скриете негативното си отношение към неприятните за вас хора.

Ако вашият избор е пръстен # 2:

Вие сте като празник за душата.

Истинска заря от емоции, любов към веселието, блясъка и вълнуващите преживявания. Скуката изобщо не е за вас. Знаете как да привлечете вниманието на околните, например чрез модни тоалети, оригинални бижута, поведение. Амбициозна и иновативна личност. Не обичате да стоите встрани – нито в любовта, нито в работата.

Знаете как да се радвате на живота и как да заразявате другите с тази радост. Благодарение на това, около вас никога не е скучно. Често ви наричат и възприемат като „душата на компанията“. Въпреки че, понякога сте в състояние да обидите някого, в повечето случаи не е умишлено, е плод на вашата свръх емоционалност.

Ако вашият избор е пръстен # 3:

Вие сте изпълнена с вътрешна Любов – истински извор.

Дарената сте рядко срещаното качество – способността да обичате и да се наслаждавате на всичко, което ви заобикаля. Цветя, музика, пътешествия, срещи с нови хора и стари приятели. Това, което докосвате, придобива особено значение. Всичко, до което се докоснете, започва да цъфти в ярки цветове. Толкова обичате живота, че всички около вас се чудят на тази безгранична любов.

Вашите чувства са истински и искрени. Те се отразяват в усмивката ви, в големите ви сияещи очи, в целият ви външен вид.

Ако вашият избор е пръстен # 4:

Истинска жена-Лъвица!

Вие сте активна и енергична. Няма нищо на света, което да ви накара да стоите за дълго на едно място. Обожавате на флиртувате с риска, не се страхувате от трудностите.

Устойчиви на стрес, вие вземате бързо най-правилните решения. Често сте прями и категорични в преценките си.

Имате малко, но пък за сметка на това истински и верни приятели. Изключително цените искреността и честността в хората. Не прощавате лъжите, лицемерието и предателството. Без капка съжаление се разделяте с тези, които предават доверието ви.

Ако вашият избор е пръстен # 5:

Вие сте жена дарена с дух на Лечителка.

Отворена личност, изпълнена със знания и топлина. Вие сте сърцата жена, съчувствена  към човешките слабости. Имате способност, да приемете другите такива, каквито са. Хората често се обръщат към вас в трудни моменти за подкрепа и съчувствие. Имате невероятна способност да давате, без да изисквате нищо в замяна. Едно невероятно човешко качество!

Но, когато помагате на другите, понякога трябва да мислите и за себе си. Положителните емоции и малките радости ще направят животът ви по-пълноценен и щастлив.

Ако вашият избор е пръстен # 6:

Вие сте истинска жена-Душа!

Успешно сте съчетали в себе си дълбока емоционалност, богат вътрешен свят, широк мироглед. Знаете как да оцените и прегърнете всички аспекти на живота с философско спокойствие.

Отличавате се с нестандартно мислене, с ясна и собствена визия за нещата от живота. Винаги знаете как да защитавате гледната си точка.

Търпеливият ви характер позволява да се справяте сами с трудностите. Не страдате от чувство за самота. Чувствате се комфортно, както сред хора, така и насаме със себе си.

Tagged , , , , , ,
на горе