Зодиите, които си падат по случайните срещи - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които си падат по случайните срещи

Зодиите, които си падат по случайните срещи
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които си падат по случайните срещи

Този човек наистина ли ме харесва или просто търси забавление? Не идват ли на ум този и много други въпроси, когато започнете да се срещате с някого? Някои хора вярват в концепцията за сериозни връзки и радостта от общуването. Други пък просто жадуват за интимност и си падат по случайните срещи. Такива хора не са много сериозни по отношение на ангажиментите и са склонни към това единствено поради физическата близост.

Ако наскоро сте започнали да се срещате с някого, вероятно сте сте твърде любопитни да разберете какъв е вашият партньор. Искате да знаете би избрал той – любов или похот. Тогава малко помощ от астрологията със сигурност ще ви осигури по-голяма яснота.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Според нея има четири зодии, които вярват само в случайните срещи и ги предпочитат пред дълбоката привързаност.

Стрелец

Стрелците винаги търсят приключения във всеки аспект от живота. Тези хора са отворени към живота и са широко скроени. Като цяло вярват в небрежните и случайните срещи, където могат да задоволят нуждите си. Тъй като са огнен знак, те са изпълнени със страст и са известни със своята много флиртуваща природа. Стрелците търсят различни видове забавления за най-голямо удовлетворение. Тъй като са скитници, те не искат партньор, който ограничава свободата им. По тази причина се задоволяват много повече от връзки за една нощ или случайните срещи. Именно този тип отношения не ги ангажират с нищо и затова те ги предпочитат.

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Скорпион

Скорпионите се определят като най-мръсните и чувствени същества. Този воден знак е истинската дефиниция на това, че преживяванията в леглото са физическа нужда. Те никога не се колебаят или не мислят два пъти, преди да скочат в леглото с някого, само за да задоволят копнежите си в спалнята. Емоционалните отношения не са нещо, което те смятат за жизненоважно във връзките. Също така те могат да станат най-мръсни, когато става въпрос за правене на любов. Те са изключително избирателни и доста взискателни в леглото. Могат да стигнат до крайности в раздялата, ако не получават подходящо удовлетворение в леглото от партньора си.

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Овен

Когато става въпрос за любов или връзки, Овните никога не искат да правят допълнителни усилия. Те си падат по случайните срещи, тъй като емоционалната връзка винаги е оставала последна в техния списък. Хората от този зодиакален знак са известни с най-високото интимно влечение. Така че ако очаквате нишка от емоционална връзка от Овен, тогава те може да ви разочароват много скоро. Представителите на тази зодия предпочитат да се доказват повече като най-интензивните любовници, отколкото като хора на дълбока обич или чувства.

Телец

Телците си падат по любовни афери и след като са във връзка, това ще ги отдалечи от изпълняването на техните фантазии. Не очаквайте от тях да поддържат нещата уютни и любящи. Хората, родени в знака на Телец, обичат различни видове удоволствия. Тези хора винаги са готови да опитат нови неща в спалнята. Те обаче не виждат как това ще стане с партньора до тях следователно, търсят предимно случайните срещи или невинни забежки. Те винаги държат зад гърба си емоционалните вълнения в една връзка. Просто имат прекалено голям апетит за правене на любов и опитват да го задоволят по този начин.

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица