Разведените мъже – от кои да се пазите и какви са типовете бивши

Разведените мъже – от кои да се пазите и как да се справите с бившите им
Любов и партньорство

Разведените мъже – от кои да се пазите и какви са типовете бивши

Има много ползи от срещите с разведен мъж, но не можем да пренебрегнем и недостатъците и нещата, от които непременно трябва да се пазите. Истината е, че не всички разведени мъже ще бъдат еднакви и както може да попаднете на сериозен човек, така и на такъв, който само би ви използвал.

Някои разведени мъже не разбират обвързването, не са емоционално достъпни или дори може да нямат истински интимен опит.

Разведените мъже – от кои да се пазите и какви са типовете бивши

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Затова ето няколко често срещани типа разведени мъже, за които трябва да внимавате и да се пазите (Внимание, червени флагове!)

Г-н приятели с изгода

Ако сте попаднали на такъв тип разведен мъж, очаквайте много флирт и страсти в леглото, но и никаква емоционална близост, каквато и да е тя. Вероятно неизчистеният му емоционален багаж от последния развод го задържа, така че не се интересува от много неща, освен от това да бъдете интимни.

Тази ситуационна връзка работи за някои, но определено не е препоръчителна, ако имате истински чувства към него. Направете си услуга и опитайте да се пазите от този тип разведени мъже!

Г-н колекционер

Този тип разведени мъже са малко прекалено развълнувани от завръщането си на сцената за запознанства, трябва да се пазите от тях. След като се е обвързал с една жена и това не е завършило добре, той не е готов да се обвърже отново. Вместо това той иска да изживее отново ергенските си дни и да се вижда с няколко жени едновременно. Той не е обвързан, така че иска колкото се може повече жени, до които може да се добере. Просто го подминете и продължете напред.

Разведените мъже – от кои да се пазите и какви са типовете бивши
Разведените мъже – от кои да се пазите и какви са типовете бивши

Г-н Питър Пан

Въпреки житейския си опит, този разведен мъж изглежда толкова забавен и млад по душа. Отначало младежкото му отношение и спонтанните му планове са освежаващи, но скоро ще разберете защо се държи така, защо трябва да се пазите и може би защо е разведен.

Господин Питър Пан е мъж-дете, заседнал в миналото си. Той никога не е пораснал напълно и изразява това чрез стила си, личността си и интересите си. Винаги се опитва да се „впише“ сред по-младите и изглежда никога не приема нищо твърде сериозно. Вместо да бъдете негова приятелка, вие ще изпълнявате ролята на негова майка.

Г-н „току-що те срещнах, но се кълна, че съм влюбен“

Липсата на ангажираност е черта, с която трябва да сте наясно при разведените мъже, но такава е и прекалената ангажираност! Точно така, този тип разведени мъже са готови за дългосрочна връзка от момента, в който проявите интерес към него.

След третата среща той вероятно ще бъде в дома ви и ще се опитва да изживее отново домашния живот, който е имал с последната си съпруга.

Той ще очаква от вас да се държите точно както тя и също така да поемате прекомерни ангажименти към него. На пръв поглед това може да изглежда мило, но е само прикритие, затова трябва да се пазите. Той не е израснал от последния си брак и просто търси емоционален отскок.

Разведените мъже – от кои да се пазите и какви са типовете бивши
Разведените мъже – от кои да се пазите и какви са типовете бивши

Най-често срещаните видове бивши съпруги

Без да се натрапвате на приятеля си за информация, трябва да знаете какъв тип бивша съпруга е тя и доколко е замесена в живота му. Отношенията на бившата му съпруга с него зависят много от това как е преминал разводът му.

Разбирането на това каква е бившата съпруга на приятеля ви може да ви помогне да прецените по-добре предизвикателствата, с които ще се сблъскате по-късно по пътя. Или пък е добре да я познавате, за да знаете дали да се пазите от нея. Ето и няколко често срещани типа бивши съпруги са:

Отсъстващата и учтива бивша съпруга

Това е видът бивша съпруга, на която се надявате най-много. Тя е продължила напред от предишния си брак и сега вероятно отсъства от живота му.

Ако все пак разговарят от време на време, тя не е привързана към него *освен ако нямат деца* и е дружелюбна при общуването с вас. От такива жени обикновено не е нужно да се пазите

Прекалено присъстващата бивша съпруга

Тя определено все още е в живота на бившия си съпруг. Всъщност тя тича при него всеки път, когато има някакво неудобство или добра новина. Тя се обажда и пише твърде често и винаги има повод за среща.

Тя може да е безпроблемна личност, но привързаността ѝ към бившия ѝ съпруг е притеснителна и трябва да се пазите от това поведение. Тя все още е прилепчива след развода и все още не се е приспособила към живота след раздялата им.

Гневната бивша съпруга

Най-трудно е да се справите с разгневена бивша съпруга и от нея трябва да се пазите най-много. По някаква причина тя е ядосана, обидена, груба и ревнива. Тя може да ревнува от вас или да е злобна към бившия си съпруг. Така или иначе, тя ще ви даде да разберете!

Трябва да внимавате за този тип бивша съпруга и да сте сигурни, че няма да преминете границите, особено ако имат общи деца. Тя не се страхува да извади ноктите си или да омаловажи връзката ви. Стъпвайте внимателно!

Вижте още:

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Зодиите, които са маниаци на тема чистота

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Типичните конфликти между нови родители и как да ги разрешите

Как да оправите нещата, след като сте оставили лошо първо впечатление на вашата свекърва

Tagged , , ,
на горе