Какво да правите, ако ваш приятел изневерява на половинката си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Какво да правите, ако ваш приятел изневерява на половинката си

Какво да правите, ако ваш приятел изневерява на половинката си
Любов и партньорство

Какво да правите, ако ваш приятел изневерява на половинката си

Всички имаме някои основни ценности, вярвания и принципи, според които живеем и които споделяме с половинката си. Имаме някакъв морал, към който се придържаме, независимо от всичко случващо се. Но животът невинаги е толкова прост, колкото изглежда. В живота и връзките има нещо повече от черно и бяло. Животът има някои сиви зони и когато сте заседнали в такава, нещата могат да бъдат много трудни. Изневярата е едно такова нещо.

Всички знаем колко неморално е това и какъв вид въздействие има върху замесените хора. Когато сте наранени, е болезнено, но сами можеш да вземете решение как да постъпите с човека, който ви е предал. Но какво се случва, когато видите някой от приятелите си да изневерява на партньора си? Това може да ви постави пред голяма дилема за това как да постъпите.

Ние сме склонни да подкрепяме нашите приятели във всичко, което правят. Но това е малко по-особен случай.  Не е лесно да приемете факта, че вашият приятел е избрал пътя на измамата и предателството, вместо първо да прекрати въпросната връзка. Това може да ви постави в морална дилема, при която не знаете дали трябва да се намесите в нещата или как това може да повлияе на приятелството ви. Но вашите ценности не са нещо, с което трябва да правите компромис.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво да направите, когато вашият приятел изневерява на половинката си:

Първото нещо, което трябва да направите, е да говорите с приятеля си и да разберете причината зад действията му.

Може да не сте негов любовен съветник, но все пак сте приятели и държите на него. Разбирането на причината може да ви помогне да разберете защо това се е случило и да ви помогне да му дадете съвет как да разрешите това по правилния начин.

Винаги трябва да поставяте граници и да казвате на приятеля си какво чувствате относно действията му.

Не бъдете осъдителни, но му кажете, че не сте съгласни с него и това, което прави. Не го лъжете за това, което мислите. Откажете да негово тяхно алиби и не подкрепяйте действията му по никакъв начин.

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Не го приемайте лично и не позволявайте да засегне вас или връзката ви.

Не забравяйте, че това е животът на вашия приятел и той е единственият отговорен за действията си. Това се отнася за него и за неговата връзка. Няма нищо общо с вас, така че е по-добре да не го приемате твърде лично, когато ви го признаят, освен ако и другият човек не е ваш приятел.

Отделете се от ситуацията и бъдете честни.

Не му натрапвайте своите убеждения или мнения. Бъдете обективни и му дайте решение, което може да им помогне да излезеот ситуацията. Кажете му, че е неуважителен и несправедлив към половинката си, като й изневеряват.

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Може да почувствате морално задължение към човека, който е измамен. Но ако му кажете истината, това може да причини повече вреда, отколкото полза.

Това ЩЕ навреди на приятелството ви и в същото време може да накара приятелите ви също да ви намразят, че сте носител на лошите новини. Не всеки иска да се занимава с истината.

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица