Зодиите, които прикриват емоциите си до нервен срив - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които прикриват емоциите си до нервен срив

Зодиите, които прикриват емоциите си до нервен срив
Астрология Психология

Зодиите, които прикриват емоциите си до нервен срив

Здравето и нервната система са изключително важни за нормалния живот на човека. Точно както ни учат всички още от училище, много е важно да се грижим за тях. За да поддържаме здравето си в най-добра форма, бихме искали всички да знаем какво се случва в нашия организъм. Това донякъде зависи от това как да се справяме с трудните моменти.

Голяма част от хората дават поле за изява на своите емоции, било то положителни или негативни. Това е добра идея, защото нищо, което задържаме вътре в нас, не води до нещо хубаво. За съжаление, много хора не дават на емоциите си здравословно освобождаване. Те са склонни да прикриват чувствата си и да ги потискат, докато не получат нервен срив. Това може да ги съсипе, без дори да разберат. Затова винаги е хубаво да имаме с кого да споделим случващото се с нас.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Вижте кои зодии са най-склонни да изпаднат в нервен срив, когато стане напечено.

Овен

Този зодиакален знак не е напълно открит за своите емоции. Овните са склонни да потискат чувствата на безпокойство, гняв и дори нещастие. Това е нездравословна практика, която води до затваряне на тези чувства, вместо да им даде здравословен изход. Тези хора правят това, защото се страхуват да не изглеждат слаби или уязвими. Те дори не искат да показват това свое лице сред членовете на семейството или приятелите, така че винаги опитват да са смели. Едва ли ще знаете какво се случва зад маската на щастлив човек от зодия Овен. А те определено имат такава, но вие никога няма да разберете за тревогите им. В даден момент обаче, това може да доведе до здравословни проблеми за тях. Причината е, че вътрешно те се раздират от мъка.

Рак

Тази зодия вярва, че игнорирането на проблема или замитането му под килима ще го отърве от него. В единични случаи може и да има ефект, но Раците действат по този начин твърде често. Те пренебрегват явните си притеснения и избягват да говорят за тях. Затварянето на тези проблеми, вместо да ги извадят наяве, създава много нервност и безпокойство за тях. Като резултат и някои Раци получават пристъпи на паника и изпадат в нервен срив. Те могат да избухнат от нещо дори безобидно, ако преди това са трупали гняв или притеснение от случващото се. Ако последната капка прелее чашата им, то нещата няма да се развият по добър начин.

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Как да разберете, че партньорът ви губи интерес към връзката спрямо зодията му

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Лъв

Дружелюбният и покровителствен Лъв има зад гърба си всеки член на семейството си и своите приятели. Въпреки това, родените с тази зодия обичат да пазят собствените си неуспехи и проблеми в тайна. Поради потайния си характер те не обичат да показват на другите пролука в бронята си. Именно затова пазят тъгата си за себе си. В такива ситуации обаче те могат да получат нервен срив поради целия натиск, който са си оказали. Те не искат да разочароват близките си, като показват слабост и всячески се опитват да скрият това, което ги тревожи.

Близнаци

Повечето Близнаци се наслаждават, когато животът им е лек, безгрижен и без сложни емоции. Често обаче това е само на пръв поглед. Те потискат сериозно нещата, за да не изплува напрежението. Но това се случва неизменно рано или късно в живота им. В даден момент проблемите, причиняващи напрежение и натиск, просто избухват като тенджера под налягане. Близнаците също не споделят проблемите си, дори и с най-близките си хора, на които могат да се доверят. В резултат на това могат да изпаднат в нервен срив, когато това стане твърде съкрушително. Те нямат психологическата сила да се справят с напрежението и често се поддават на паниката и стреса. Нужна им е помощ, която обаче те самите няма да поискат, а проблемът е, че те често не го правят.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Да изневериш на жената, която те обича е подла и долна постъпка, но всичко се връща

Жената, която обича истински е благословията, от която всеки мъж се нуждае

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица