Игра на романтика: 6 знака, че мъжът няма чувства, а само ви позволява да го обичате

мъжът не ви обича
Астрология Любов и партньорство

Игра на романтика: 6 знака, че мъжът няма чувства, а само ви позволява да го обичате

Как да разберете, че  мъжът няма чувства, а само „играе на любов“? И защо го прави? Разказваме в тази статия.

Не всяка любов е полезна, казват мъдрите старци. Наистина, несподеленото чувство, когато харесван мъж  не отвръща на сигналите ви, само наранява и намалява самочувствието. Но вашата дългосрочна връзка може да направи точно същото. „Как така? – ще попитате. Толкова време сме заедно! Всичко е наред. За каква травма говорим? Уви, не всички са като теб. Някои мъже просто се оставят да бъдат обичани, без да изпитват никакви емоции към партньорката си. Как да го разберем?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

Златолист, Източник на вяра и чудеса

Преподобна Стойна, българката стискала жарава с голи ръце, лекувала безнадеждно болни

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

Вижте 6 признака на такава тъжна взаимозависимост, че мъжът няма чувства

 

Първи знак, че мъжът няма чувства: Давате повече, отколкото получавате

Взаимната любов всъщност е идеалният бартер. Давате на партньора си силата, времето и емоциите си, но в замяна получавате същото количество енергия, само тази, от която се нуждаете. Връзките, в които има такъв баланс, като правило са доста силни и стабилни. Като цяло, ако чувствате, че постоянно нещо ви липсва в това отношение, че харчите двойно повече от ваша страна, но не получавате достатъчно, значи сте в съзависимост. Вие сте просто удобен партньор, който е използван.

 

Знак втори, че мъжът няма чувства: партньорът се нуждае само от интимност

Когато от теб се изисква само интимност, лесно се разбира. Партньорът идва при теб или организира среща на неутрална територия, прекарвате време заедно и след това той бързо изчезва. И дори разговорите по телефона или в месинджърите също са само „за това“. Няма нищо лошо в това двойката да обсъжда интимността, да опитва нещо ново. Но това не бива да изяжда значителна част от времето на срещите ви и да се превръща в ключова (или, по-лошо, единствена) тема на общуване. Връзките съдържат емоции, взаимопомощ, общи интереси и хобита. Само тогава романтиката ще блести с всичките си цветове и ще доведе до нещо повече.

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Бог има план за теб. Просто повярвай

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Признак три, че мъжът няма чувства: минимум информация

Вашият любим знае коя сте, къде работите, какво правите в свободното си време, какво предпочитате за вечеря и какви песни пеете, докато се къпете. Защото говориш за себе си през цялото време. Но какво знаете за партньора? Ако знаете само неговото име, фамилия, възраст и сфера на дейност, тогава това едва ли може да се нарече пълна информация. Анализирайте как той ви дава информация за себе си. Не избягвайте да говорите за роднини, за детството, ученето в училище и университета. Ако никога не са ви разказвали истории за лудории, първи любови, ужасно скучни колеги, смятайте, че нямате представа за човека, който е до вас. И най-вероятно той крие информация не защото е срамежлив. Той просто не иска да пусне по-малко ценен партньор в личното си пространство.

 

 

Знак 4, че мъжът няма чувства: Нямате достатъчно време. Никога

Между другото, ако се виждате много рядко и срещите са кратки, това също е един от признаците, че ви използват. И не се опитвайте да оправдавате партньора си с неговата ужасна заетост на работа или сърдечна любезност, която приятели и познати използват. Влюбеният мъж винаги се стреми да бъде по-близо до страстта си. Нека срещите са кратки – но чести. Може би рядко – но за целия уикенд. Не можете да си уговорите среща – ще има куп съобщения, активна кореспонденция и обаждания. Липсата на такова желание и непрекъснато променящите се планове точно преди срещите говорят за липса на чувства от страна на партньора. Той просто не ви цени, затова се опитва да избяга при приятели или по някакъв важен бизнес.

 

Признак пет, че мъжът няма чувства: няма познанства с родители и приятели

Нито мъжът, нито жената няма да запознаят семейството и приятелите си с някого, за когото нямат дългосрочни планове. За какво? Това е просто загуба на време и усилия, защото с партньорът не планират нищо сериозно. Не се ласкайте обаче, дори срещата с родителите да се състои. Това не гарантира, че любимият човек ще спре да ви използва. Дори след като сте създали семейство, такива хора продължават да подхранват съзависимостта ви. За някои е много удобно да си позволят да бъдат обичани в брака: и достъпна интимност, и безплатна слугиня, и възпитател на потомството.

 

Знак шести,че мъжът няма чувства: Твърде тясна комуникация с бившата

 

Изглежда, че сте двойка (поне така ви се струва), но партньорът продължава да общува с бившата си, обръщайки й толкова или дори повече внимание от вас? И тази комуникация очевидно надхвърля „просто приятелството“? Поздравления, вие не сте просто използвани, вие сте пренебрегвани.

Когато „бившите“ се обаждат посред нощ, искат помощ или просто чатят, това казва едно нещо – връзката не е прекъсната. И така, време е да поставите точка и да разберете кой сте в този странен триъгълник или дори многоъгълник от взаимоотношения. Напълно възможно е да сте просто батерия, която зарежда мъжа с енергия. Но батериите обикновено имат кратък живот, след което се изхвърлят.

 

Колкото по-рано осъзнаете, че сте използвани, толкова по-скоро ще се измъкнете от мрежата на самоизмамата. Не очаквайте, че вашите усилия за развитие и поддържане на отношения ще бъдат оценени. Напротив, колкото повече давате на партньор, който позволява да бъде обичан, толкова по-малко получавате. Хората се променят много, много рядко, така че не трябва да се надявате на чудо. Вашият любим знае всичко – и цената на манипулациите си, и причината за това, и как да ви задържи. Да, прекъсването може да ви накара да страдате известно време. Но свободата ще даде възможност да се възстановите, да премахнете съзависимостта от живота си и да намерите наистина взаимна любов.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе