Три мъжки навика, които правят жените несигурни
Любов и партньорство

Три мъжки навика, които правят жените несигурни

Въпреки факта, че се смята, че жените са доста сложни като характери, те се нуждаят от най-простите и съществени неща в една връзка. По-голямата част от дамите ценят малките неща. Не става въпрос толкова за големите жестове като резервации, направени за екскурзия до Париж или среща на яхта. Въпреки че са високо оценени скъпите подаръци, става дума за прости неща. За тях да я държите за ръка сред много хора или да се грижите за нея, когато е болна, е много по-важно. Въпреки това обаче има няколко често срещани мъжки навика, които ги правят несигурни.

Дамите имат качествата да забелязват малките детайли в поведението на хората, а когато става въпрос за тяхната половинка, са още по-внимателни. Именно поради това някои неща, които техният приятел може подсъзнателно да прави, ги нараняват.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и три мъжки навика, които правят жените да се чувстват несигурни:

Ако погледът му се отклонява постоянно

Все още ли не вярвате, че очите са прозорец към душата? Това обаче е факт. Повечето жени са доста придирчиви към зрителния контакт. Когато той дава цялото си внимание на своето момиче, когато говори, тя ще се почувства уважавана. Веднага ще си помисли, че я намират за интересна, което я кара да се чувства близка до него. Когато тя говори обаче и погледът му започне да се отклонява, настроението й моментално спада. Очевидно той не се интересува от нейните мисли, така че тя ще спре да му говори за тях. Ако мъжът често й предава това чувство, неусетно я информира, че му е безинтересна. Тя иска цялото ви внимание да бъде насочено към нея. В противен случай нещо не е наред. Това може да я обиди и да се получат сериозни проблеми във  връзката.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Отнема му твърде много време, за да отговорите на съобщенията й

Всяка самоуверена дама би изпитала несигурност, ако партньорът й никога не си направи труда да отговори навреме на нейните съобщения. Тя не иска да той да пише на секундата, след като изпрати съобщение. Но да й покаже, че я уважава, като гледате телефона си от време на време, особено късно вечер, когато е навън. Дори ако е излязъл и се наслаждава на живота с момчетата, едно кратко съобщение ще й даде да разбере, че все още мисли за нея. Жените могат да искат да проверят дали той е добре след някое пътуване или да иска да му сподели нещо, което се е случило през деня й.

Друга е историята обаче, ако тя продължава да му изпраща съобщения на всеки 5 минути. Това вече може да бъде сериозна проява на ревност и тя да стане досадна. За никой няма да бъде приятно да получи подигравки от приятелите му, че постоянно си пише със своята дама, когато се наслаждава на своята мъжка вечер. Ето защо всички трябва да е в границите на нормалното.

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Как да си върнеш бившия – този път завинаги

Когато той продължава да говори за друга жена

Един от няколкото най-досадни мъжки навика е, ако той непрекъснато говори за други жени. Приятелката му ще стане ревнива и малко подозрителна, при това съвсем основателно. Разбира се, това няма да е проблем, ако жените, за които става въпрос, са майка му или сестра му например. Ако обаче тема на разговора е някоя колежка или приятелка, тогава нещата могат да станат сериозни. Ако напоследък той не й обръща достатъчно внимание, тази ревност ще се влоши. Въпреки че може да е невинен и да няма нищо друго в това, това може да даде повод за безпокойство на неговото момиче.

Какъв е ключът? Мъжът трябва да се увери, че обръща допълнително внимание на приятелката си, за да не се стига до подобни конфликти. Разбира се, процесът трябва да е двустранен и жените също да покажат на човека до тях, че наистина държат на него.

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе