10 неща, които мъжете искат във връзките (не е това, което си мислите)

10 неща, които мъжете искат във връзките (не е това, което си мислите)
Любов и партньорство

10 неща, които мъжете искат във връзките (не е това, което си мислите)

Какво искат мъжете във връзките? Смятате, че знаете отговора и той се свежда до…хм.. „онези“ три неща. Дали това е така?  Да, физическата интимност е страхотна, но имали ли сте някога истинска емоционална връзка с някого? Ако вярвате, че мъжете искат само едно нещо и то е отвратително, тогава ние сме тук, за да ви помогнем да осъзнаете, че мъжете искат доста по-различни неща във връзките.

Да, физическата привързаност е важна за една здрава и страстна връзка . Но това определено НЕ е това, което един качествен мъж очаква, влизайки в сериозна връзка.

10 неща, които мъжете искат във връзките (не е това, което си мислите)

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

И така, какво кара един мъж да се влюби в една жена, ако не е физическата близост?

Ако излизате с мъж или сте в нова връзка, е напълно възможно все още да вярвате, че всичко, което един мъж иска от една връзка, е физическа привързаност. Но за съжаление, имаме лоши новини – няма как да сте в по-голяма грешка!

Въпреки че повечето мъже се радват и се чувстват развълнувани от здравата физическа връзка с партньорката си, това не е нещо, което ги кара да се влюбят в една жена. Колкото по-добре познавате партньора си, толкова повече ще осъзнавате, че мъжете имат по-дълбоки емоционални нужди, когато става въпрос за любов. В тази статия ще обясним

10-те неща, които мъжете искат във връзките

1. Емоционална връзка

Никой мъж не може да отрече, че физическата близост с правилния човек е страхотно усещане. Но знаете ли какво кара един мъж да се чувства още по-добре? Привързаност и истинска емоционална връзка. Мъжът се влюбва в жена, когато почувства дълбока и значима връзка с нея. Това означава, че той се чувства разбран, подкрепен, утвърден и оценен от партньора си. Дръжте го за ръка, прегръщайте го, играйте си с косата му. Докосвайте го по нежни, любящи начини, които показват грижа и обич. Нефизическата привързаност създава интимност и емоционални връзки, които продължават дълго след като пламъкът на страстта изстине.

2. Приятелство

Физическата близост е забавна, но в основата на всяка трайна любов стои истинското приятелство. Един мъж има нужда от жена, с която може да говори открито, без да бъде съден. Бъдете някой, с когото той обича да прекарва време и да води задълбочени разговори. Приятелството ще му позволи да бъде най-истински около вас и да бъде уязвим. Споделяйте смях и пикантни шеги. Развийте приятелска връзка, която надхвърля физическото привличане.

3. Уважение

Мъжът с висока стойност иска партньорка, която уважава него и неговите решения. Той не иска някой, който го възприема като момче-играчка. Когато мъжът се чувства уважаван, той се чувства ценен и оценен, което може да доведе до по-дълбока емоционална връзка. Това означава, че трябва да му покажете, че цените мнението му, подкрепяте го в целите му и се отнасяте към него с доброта. Можете да направите това, като го слушате, когато говори, признавате постиженията му и се съобразявате с чувствата му. Въпреки че това не означава, че трябва да се съгласявате с всичко, което той казва или прави, трябва да подхождате към несъгласията с доброта и разбиране.

4. Доверие

Доверието е от решаващо значение за процъфтяването на всяка здрава връзка. Когато един мъж ви се довери, той се чувства в безопасност, отваряйки ви се емоционално. Това означава, че той ще бъде по-склонен да сподели своите мисли, чувства и уязвимости с вас, което може да създаде дълбока емоционална връзка между вас. За да изградите доверие, бъдете честни и прозрачни с него, спазвайте обещанията си и бъдете надеждни.

5. Съвместимост

Попитайте всеки достоен и честен мъж и той ще ви каже, че съвместимостта е по-важна за тях от физическата близост, когато става въпрос за връзки. Мъжете искат да бъдат с някой, който споделя техните интереси, ценности и цели. Това означава, че трябва да намерите общ език и да се насладите на прекарването на времето заедно, правейки неща, които и двамата обичате. Можете да откриете съвместимостта си, като опитвате нови дейности заедно, обсъждате своите ценности и вярвания и споделяте житейските си цели и стремежи.

10 неща, които мъжете искат във връзките

6. Умствена стимулация

Мъжете искат жена, която ги предизвиква и интригува. Когато споделяте своите мисли, цели и прозрения и обсъждате интереси и идеи, вие го тласкате интелектуално. За да стимулирате психологически мъжа си, поискайте неговата гледна точка и водете дълбоки разговори, които ще го накарат да види света в нова светлина. Дръжте го на нокти психически.

10 неща, които мъжете искат във връзките

7. Комуникация

Ако искате мъж да ви обича заради това, което сте, а не заради сексуалната ви привлекателност, тогава трябва да се съсредоточите върху честната комуникация. Мъжете искат да бъдат с някой, с когото могат да говорят открито. Това означава, че трябва да можете да изразите чувствата си, да го изслушате и да работите заедно, за да разрешите всички възникнали проблеми.

8. Комфорт и сигурност

Мъжете трябва да се чувстват сигурни около вас, за да могат да бъдат уязвими. Покажете му, че сте стабилен, надежден и постоянен партньор. Бъдете източник на утеха в трудни моменти и празнувайте добрите моменти заедно. Вашата стабилност и сигурност ще му осигурят спокойствие.

9. Подкрепа

Мъжете искат да бъдат с някой, който ги подкрепя в техните мечти и стремежи. Това означава, че трябва да бъдете до него в добрите и лошите моменти и да го подкрепяте в неговите цели и амбиции. Можете да предложите подкрепата си, като го насърчавате, бъдете неговата най-добра  „фенка“ и му помагате да постигне целите си. Когато мъжът се чувства подкрепен, той се чувства уверен и ценен, което може да доведе до по-дълбока емоционална връзка.

10 неща, които мъжете искат във връзките

10. Благодарност

И накрая, един мъж иска да бъде оценен от партньорката си повече от това да бъде физически интимен с нея. Мъжете обичат да се чувстват необходими и ценени. Изразете благодарност дори за най-малките неща, които той прави за вас и как изразява любовта си към вас. Кажете му, че забелязвате усилията му и че сте искрено благодарен. Показването на искрена признателност ще помогне много за изграждането на емоционална връзка. Докато физическото е важно в една връзка, то не е единственото нещо, което има значение за мъжа. Ако искате да изградите трайна и процъфтяваща връзка с мъж, погледнете отвъд физическата близост и положете усилия за изграждане на дълбока и значима емоционална връзка с мъжа на вашите мечти.

Не забравяйте, че всяка връзка е уникална и е важно да намерите това, което работи най-добре за вас и вашия партньор.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе