ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)

любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 8 август 2022: Любовните емоции и чувства – положителни или отрицателни – днес могат буквално да ви завладеят! Ще бъде почти невъзможно да ги задържите в себе си, ще искате да споделите преживяванията си с любимия човек, приятелите, с целия свят! Хороскопът предупреждава: този ден изобщо не предразполага към деликатност и затова помислете, преди да отворите душата си и да разкриете тайните на сърцето си на случайни или безразлични хора.  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)

СЕДМИЧЕН хороскоп 8 август – 14 август 2022

Риган, най-силната билка срещу гъбички, паразити, хрема, грип, невроза…

Станете магнетично привлекателна жена с тези 12 тайни

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 8 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 8 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес Овните могат буквално да бъдат завладени от желание да спорят и да доказват своето превъзходство, което не е особено благоприятно в общуването с противоположния пол. Наистина, на кого ще му хареса всяка негова дума да се подлага на съмнение и да се прави категорична присъда по всеки повод? За да мине денят спокойно, трябва или да го прекарате сами, или да мълчите повече, справяйки се с вътрешното раздразнение. До вечерта бурните емоции ще утихнат и вие отново ще почувствате лекота и способност да печелите сърца.

Любовен хороскоп за 8 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 8 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес във всичко, свързано с личните отношения, звездите не препоръчват на Телците да избързват със сериозни решения. Дори ако в този момент те изглеждат единствените верни, ситуацията може да се промени драматично, обръщайки всичко с главата надолу или обратното. Не знаете точно какво да правите? Отделете време, за да разберете какво се случва. И за да не се връщат постоянно мислите към тревожните въпроси, е по-добре да отделите време за себе си или да си починете.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Ако днес, на 8 август, възникнат разногласия в отношенията с любимият ви човек, звездите от хороскопа съветват да не се инатите, а да правите компромиси. В същото време останете уверени в своята правота в душата си, но ако спътникът ви очаква повече мекота и угодливост от вас, тогава си струва да отстъпите малко. Но вместо тази „игра на раздаване“ ще получите истински подарък под формата на нежност и грижа, в знак на признателност. Считайте това за добра компенсация!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 8 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Планирайте денят си последователно, така че да имате време не само за работата, но и за любимите ви хора. Не забравяйте, че вие и вашият любим човек трябва да преодолеете всеки спор заедно. Спокойно и разумно. Недоразуменията трябва да означават напредък в една връзка, а не разпад. Забравете за мълчаливото домакинство и вместо това обсъждайте въпросите конструктивно. Ако сте сами, изберете място, което все още не е станало нещо обичайно за вас.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Обърнете внимание на любимия човек и не забравяйте какво точно харесва. Вече познавате нуждите му, така че можете да му подарите нещо, което ще го направи много щастлив. Обърнете му повече внимание, отколкото сте го правили преди и му направете подарък, който ще го зарадва. Не забравяйте, че подаръкът не трябва да е осезаем. За необвързаните хора вратата за среща с някой нов ще се отвори в близко бъдеще.

Любовен хороскоп за 8 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес свободната Дева трябва да се настрои за ново познанство. Имайте предвид, че съдбовна среща може да се случи неочаквано и на напълно неподходящо място: в метрото, на улицата, на опашка на касата в магазина. Затова звездите съветват Девите да бъдат нащрек, за да не пропуснат щастието си. И не отблъсквайте веднага човека, като си спомняте, че любовта рядко се случва от пръв поглед. Може би, за да видите нов познат, ще трябва да го погледне повече от веднъж или два пъти. Излезте в търсене на романтични приключения и не правете прибързани заключения!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, на 8 август, звездите ви съветват да преосмислите плановете си за бъдещето. Има ли място за любов в тях или са насочени изцяло към решаване на материални проблеми? В крайна сметка любовта е крилете на душата, които ни издигат над ежедневието, помагайки да преодолеем всички препятствия. Може би вдъхновението и усещането за летене не са достатъчни, за да се почувствате не само успял, но и щастлив човек? И това подсъзнателно натоварва, пречи да се разгърнете и да вземете повече от живота? Ако е така, тогава днес е моментът да се впуснете в търсене на нови познати, за да намерите своята сродна душа.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Ако досега само сте слушали, сега е моментът да кажете или направите нещо. Дайте на партньора си мнението си по въпросите, които обсъждате от известно време насам. Честното мнение може, дори да промени гледната точка на партньора ви за някакво бъдещо решение. Ако нямате човек до себе си, огледайте се. Не забравяйте, че има правила и за вас. Днес можете да прекарате време с човек, който вижда във вас човека, който наистина сте. Това е страхотна компания. Особено ако искате да се включите в някакво начинание.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 8 август, използвайте настоящата жизненост в своя полза и започнете да мислите по-позитивно и да живеете в настоящето. Някой от вашето обкръжение ревнува от връзката ви и може да не ви желае доброто. Завистта е навсякъде и трябва да внимавате на кого се доверявате. Затова е по-добре, ако се ориентирате според собствения си ум и сърце. Приятелството обаче е много ценно, не забравяйте за това. Ако нямате партньор, можете да очаквате вълнуващи срещи.

Любовен хороскоп за 8 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днешното игриво настроение на Козирога ще му позволи да внесе лекота и свежест в общуването с противоположния пол. Дори и най-трудните въпроси днес ще успеете, да решите със слънчева усмивка на лице, което ще ви позволи да спечелите там, където другите са се отказали. Това не може да не ви радва, нали Козирози? Трябва да се подготви за проявата на повишено внимание от противоположния пол. Е, ако все още сте необвързани, защо не направите крачка напред?

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 август 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Може би ще забележите нещо в обкръжението си, което е важно за вашето бъдеще. Невинната стъпка на човека, който е откраднал сърцето ви, може да предизвика неконтролируем изблик на ревност. Може да ви е трудно да обясните какво всъщност имате предвид, но въпреки това се доверете на интуицията си. На първо място, не изпадайте в истерия, а спокойно анализирайте ситуацията, ако е необходимо, бъдете бдителни в бъдеще. Позицията на Венера през този период може да подхрани усилията ви, за да привлечете конкретна личност в живота ви.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 8 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес е идеалният ден да се насладите на това, което обичате. Включете любимия човек в тези дейности, за да можете да се насладите на случващото се заедно. Хората около вас се нуждаят от насърчение, за да се чувствате по-щастливи. В предстоящия период мощният Марс ще добави пламенна страст към живота ви. Вашият партньор може да каже нещо неочаквано, което ще ви изненада. Ако нямате партньор, тогава този период е времето, когато можете да очаквате да срещнете някой нов.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе