любовен хороскоп за 27 май 2023

Любовен хороскоп за 27 май 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 27 май? Вървите по ръба на щастието. Една малка крачка встрани – и ще се окажете в неговата власт, но по някаква причина не искате да предприемете тази стъпка категорично. Може би вашата сродна душа ще ви тласне на там или ще ви хване за ръка, за да вървите заедно? А, може би, напротив, то стои там, но поради някаква причина не ви привлича достатъчно силно?   

Любовен хороскоп за 27 май 2023 Люлка за градината – видове и предназначение

За „харизматичната жена“, реалността и любовта като ЛЕКОТА – искрено и лично от един български мъж

Оценете тази статия
Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен, днес ще разберете, че вашият любим човек се нуждае от вашата грижа, въпреки че може да се справи доста добре и сам. Не позволявайте на тази новина да ви разстрои или обезкуражи. Все-пак вие сте повече от необходим човек за него и е безсмислено да го отричате. Тези от вас, които отдавна не откъсват поглед от някое хубаво същество, което ви интересува, то днешният ден е идеален да поемете инициативата и да започнете разговор.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец, семейната ви идилия днес може да бъде подложена на някои изпитания. Има вероятност вашият партньор да се чувства недоволен от липсата на внимание и най-вероятно ще има основателни причини за това. Звездите ви съветват да внимавате – интересувайте се от делата му, но не много натрапчиво, в противен случай рискувате да влошите ситуацията. Не трябва да гледате на ситуацията под влияние на песимистични настроения. Разширете хоризонтите си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, днес не бива да позволявате на любимия човек да дълбае твърде много във вас и вашите чувства. Той все-още няма да почувства това, а ще е като на път без посока. Звездите ви препоръчват, да общувате с нови хора, така че не си ограничавайте чара само на потенциални партньори. Използвайте енергията и остроумието си, за да привлечете вниманието на някой специален човек. Ще усетите накъде отива запознанството ви с него, ако сте отворени за всякакви варианти за по-нататъшно развитие.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, днес, според любовен хороскоп за 27 май 2023, „И с любов в сърцето, и дъжд в утринта…“ Какъв прекрасен блус на природата, нали? Изглежда, че звездите днес, са написали тази песен специално за вас и вашата сродна душа. Дори и слънцето да е далеч от прозореца, пак ще е топло в душите ви. Опитайте се да заразите любимия човек с тази магия. Да бъдете все така щастливи и заедно е още по-прекрасно. Разбира се, от вас зависи да решите кога трябва и не трябва да променяте гледната си точка. Но днес всичко е така красиво в любовта.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, в този ден настроението, както и отношенията с любимият човек ще зависят изцяло от това каква музика ще звучи в душата и ушите ви. Защо да се занимавате с обичайните задължения, когато можете да внесете вълнение и интерес в живота си? Отхвърлете всичко познато и направете нещо напълно необичайно, което винаги сте искали да опитате. Не се страхувайте да поемате рискове в личния ви живот и в любовта. 
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, днес ще се почувствате като ледоразбивач. Ще трябва да разчистите пътят си, за да достигнете сами и да поведете своята сродна душа. Проблемите ще застанат на пътя ви като огромни ледени плочи, но в крайна сметка ще ги стопите и преодолеете. Вечерта, наред с умората, ще изпитате и удовлетворение. Ако не сте в състояние да изразите истинската си природа, то поне си представете какъв бурен огън на страстта бушува вътре във вас.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, днес имате шанс да издигнат отношенията си с любимия на седмото небе! В този ден вие и партньорът ви ще бъдете настроени на една и съща вибрация, заедно ще се чувствате добре и спокойни. Ако искате, можете да измислите нова ситуация и да се сближите още повече. Най-доброто, което можете да направите, е да се насладите на компанията си, къпейки се в извора на чиста любов.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, днес любимият човек на Скорпиона може изведнъж да поеме инициативата и да направи нещо, което не е очаквал от него! Може би днес той ще ви предложи среща на необичайно място, ще ви запознае със странните си приятели, хобито или нещо друго от света, от който вие преди сте били далеч, като от Луната. Няма нужда да се съпротивлявате: прекрасно е. Тази обмяна на емоции и преживявания ви сближава, обновява чувствата и помага на връзката да се развива.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, днес Стрелците не трябва да подготвят предварително сценарий за романтична вечер – по-добре е да оставите това на партньор. Нека бъде ден за изненади, вълнения, нарушаване на забрани! Доверявайки се на любимия си човек, вие рискувате познатият ви свят да се обърне с главата надолу и някои бариери да паднат окончателно. Най-малкото, на което избраникът ви е способен днес, е да ви изненада с въображението си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, в света има човек, на когото сте много скъпи, той искрено ви обича и не е безразличен към вас. Както се казва, „ние сме отговорни за тези, които сме опитомили“. И вие също сте отговорни за този човек, защото го накарахте да се влюби във вас. Ако чувствата ви са взаимни, това е страхотно, той ще се почувства като най-щастливия човек на света. Но, ако не изпитвате пламенни чувства към него, тогава рискувате да разбиете сърцето му.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолеи, днес ще бъдете необичайно харизматични и общителни. Ще заинтригувате силно човек от противоположния пол със своя интелект, увлекателен разговор и необикновено отношение към нещата. Дори и да не обърне внимание на красивата ви прическа, той определено ще отбележи успешната ви шега, която ще му се хареса значително. Но не бързайте да се влюбите напълно и напълно в него, оставете го да направи първата крачка към по-сериозна връзка.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, днес ще владеете свободно изкуството на съблазняването! За да спечелите нечие сърце, вие не трябва да правите хитри планове или да парадирате с достойнствата си. Небрежно кимване с глава, усмивка, поглед – и сега врагът е победен и гори от страст! Единственото „но“: звездите ви съветват днес да не очаровате всички, които си набележите. Защото, какво ще прави след това с група пленени сърца и умове?
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 27 май 2023

на горе