Ако любимия мъж прави тези 10 неща, имате шанс с него

любимия мъж
Любов и партньорство

Ако любимия мъж прави тези 10 неща, имате шанс с него

Наистина е трудно да разберете любимия мъж, особено в началото на връзката ви. Не го познавате толкова много и не знаете какво харесва или не харесва. Но има решение за всеки проблем, така че, ако искате да знаете дали имате шанс с точно този човек, който наистина, наистина харесвате, проверете дали той прави някои от тези неща. Ако да, поздравления, защото това са безспорните признаци, че той ви харесва.

 

  1. Той помни всички подробности от вашите разговори.

Виждате ли, когато един човек се интересува от вас, той ще обърне внимание на всичко, което казвате и ще си спомни това, когато се срещнете отново. Това е абсолютно доказан знак, че той се интересува от вас и иска да бъдете част от живота му. Така че от вас зависи дали ще го приемете или не, това е вашият призив.

 

  1. Винаги той първо ви изпраща текстови съобщения.

Ако той е този, който винаги ви изпраща съобщения първи, това означава, че иска да е в контакт с вас и да знае как сте. Това е знак, че той се интересува и че имате шанс с него. Никой мъж няма да се свърже с жена, ако не се интересува от нея, така че трябва да се смятате за късметлия, че имате някой, който наистина се грижи за вас.

 

  1. Той се интересува от миналия ви любовен живот.

Ако вашият човек се интересува от миналия ви любовен живот, това означава, че той иска да знае с какви мъже сте излизали. Той иска да знае повече за вас, за да може да бъде по-близо и да разбере какво ви прави щастлива и какво не харесвате. Но ако не ви е удобно да споделяте миналото си с някой, когото току-що сте срещнали, не го правете. Ако той наистина се грижи за вас, той ще чака да се отворите.

 

  1. Той прави планове с вас.

Когато един мъж ви харесва, той ще иска да прекарва време с вас. Така че, ако вашата тръпка прави някакви планове с вас, това означава, че той иска да бъде с вас през цялото време, за да може да ви опознае по-добре. Когато е с вас, той се чувства сякаш е на седмото небе и би искал това чувство да продължи вечно. Той иска и вие да се чувствате добре, така че ще направи допълнителни усилия, за да ви накара да се почувствате щастлива, когато сте с него.

 

  1. Той винаги ви прави комплименти.

Когато един мъж е привлечен от жена, той ще й направи комплимент. Толкова просто. Ако вашият човек често казва колко сте красива, това е знак, че той наистина ви харесва и иска да бъдете негова приятелка. Той мисли, че сте специална жена и че животът с вас ще бъде като приказка.

 

 

  1. Той е честен, дори и да не ви познава добре.

Ако мъжът, който наскоро срещнахте, винаги е напълно честен с вас, това означава, че той не иска да ви нарани и че го е грижа за вашите чувства. Той иска да знаете всичко, което му е на ум, и не играе никакви игри с вас. Ако срещнете човек като този, не му позволявайте да се измъкне, защото той е пазач.

 

  1. Той си намира извинения да е близо до вас.

Когато един мъж харесва жена, той винаги ще се опитва да бъде с нея. Дори и да няма причина да бъде там, където сте, той ще намери извинения да бъде близо до вас. Той ще използва това време, за да разговаря с вас и може би ще ви покани да излезете. Така че, ако това е нещо, което прави и вашият човек, трябва да знаете, че това определено е знак, че имате шанс с него.

 

  1. Той „случайно“ ви докосва.

Това е нещо, което всички момчета обичат да правят, когато са влюбени в момиче. Ако вашият човек „случайно“ ви докосне, това означава, че той иска да усети кожата ви върху своята и намира това като знак, че е близо до вас. Въпросът сега е дали харесвате тези докосвания или не?

 

 

  1. Той става доста нервен около вас.

Ако помислите за всички важни неща, които сте направили в живота си, ще разберете, че сте били доста нервни, когато сте ги правили. Така е и с мъжете. Когато са влюбени, те ще бъдат доста нервни, ще се потят и ще бъдат непохватни. Но въпреки, че тези неща са смешни, те всъщност доказват, че имате шанс с него.

 

  1. Той гледа в очите и в устата ти през цялото време.

Когато един мъж е влюбен във вас, той ще се опита да опознае лицето ви по-добре. Той ще гледа директно в очите ви, докато ви говори и ще се взира в устата ви. Това е нещо, което той не може да контролира и говори много за чувствата му към вас. Така че, ако го хванете да се взира във вас, докато говорите, не му позволявайте да знае, че знаете какво чувства, защото ще се срамува. Вместо това го отпуснете с няколко забавни шеги.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap