Защо някои момичета си падат по лоши момчета? - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Защо някои момичета си падат по лоши момчета
Любов и партньорство

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

В много филми, всъщност и в реалния живот сме виждали как някои жени са привлечени от лоши момчета през цялото време. Какви са причините за това? Разбира се, те знаят, че ако излизат с момче, което винаги създава проблеми, само ще страдат. Но все пак го правят. В крайна сметка те обичат или се срещат с тези непокорни и свободни като птици души. Но трябва да има някакви причини. Има общоприето схващане, че лошите момчета имат силата да привличат момичета заради тяхното отношение и увереност. Те изглеждат като алфа мъжкари. Някои вярват, че това е заради фантазията, която е била в главите им. Не знаем дали тези представи са верни, но е факт, че нещо ги прави толкова привлекателни. Докато проучвахме, разбрахме, че понякога зад това стои науката. Има подкрепени от нея причини, поради които момичетата понякога излизат с онези момчета, които лесно могат да донесат проблеми.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и някои неща, които показват защо жените се заслепяват от мъже, които имат славата на лоши момчета:

За тях е по-лесно да бъдат привлекателни

Жените съзнателно се привличат от хора с тези личностни черти. Изследване сочи, че хората с по-диви характери изглежда са по-добри в това да се направят физически привлекателни. Това е наложено и в киното, което е създало стереотип, че ако един мъж е див по душа, той е най-красивият.

Някои дами обичат приключенския им дух

Една от основните черти на „лошото момче“ е, че има любов към приключенията. А някои жени харесват приключенския им дух. Според изследване хората с хората, спадащи към тази категория, са имали повече партньори от средното. Въпреки че са егоисти, нарушават правилата, неблагоразумни и непокорни са, те също са смели, непоколебими, независими и разчитащи на себе си. И живеят изключително вълнуващ живот, което пленява много хора. Жените полудяват по мъже, каращи бързи коли и мотоциклети. Това говори много за приключенския дух, който имат.

Овулацията и изборът за непокорните момчета са свързани

Според проучване овулацията кара жените да възприемат лошите момчета като добри татковци. Когато една жена е в етап на овулация, нейните хормони влияят върху начина, по който тя вижда бащинската фигура за нейните бъдещи деца. И близо до времето на овулация, момичетата са привлечени от добре изглеждащи и лоши момчета. Тогава е и най-голяма вероятността те да започнат да излизат с такъв човек. Чувстват се привлечени от него и искат да бъдат заедно за цял живот.

Те освобождават вътрешното лошо момиче

Момичетата, които са скрили вътрешната си непокорна страна, лесно се привличат от мъже, които могат да освободят това в тях. Тази черта сред момичетата обикновено се потиска през детството. Един от начините те да извадят тази лоша страна е като започнат да излизат с мъж, който може да я освободи. Това гарантира интересен и вълнуващ живот. Много дами мечтаят за нещо такова, но не всички си признават. Те биха сбъднали тайните си желания, ако имат връзка с типично лошо момче, което да им покаже колко луд може да бъде животът.

Независимо на каква възраст са, много от момичетата са привлечени от лошите момчета. Това може да се случи, както в гимназията, така и когато вече сте възрастни, но продължават да водят активен живот.

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица