4 зодии, на които повече им липсва семейството на бившия, отколкото той

4 зодии, на които повече им липсва семейството на бившия отколкото той
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, на които повече им липсва семейството на бившия, отколкото той

Разделите почти никога не са приятни, но колкото и да е странно, има някои хора, на който семейството на бившия им липсва повече, отколкото той самият. И по-конкретно те са представители на четири от зодиакалните знаци – Рак, Лъв, Козирог и Дева.

Още по време на връзката тези хора знака осъзнават важността на отношенията, които техният любим има със семейството си. Затова те го насърчават и подкрепят в поддържането на тези връзки. Всъщност те изразяват искрен интерес да се запознаят с членовете на семейството на бившия си вече любим. Това е така, най-вече защото общуването с близките на половинката им може да бъде ценен начин за изграждане на по-силни взаимоотношения и създаване на чувство за единство.

4 зодии, на които повече им липсва семейството на бившия, отколкото той

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

infomax-logo-50-15-HW Кошмар! Изкуственият интелект вече може да чете мислите на човека

Въпреки това, когато подобен романс приключи, тези хора изпитват чувство на загуба, което ги кара страдат за семейството на бившия повече, отколкото по него. Вижте кои са те:

Рак

семейството на бившия

Раците се отличават със своята преданост и връзка с тези, за които ги е грижа. Тези водни знаци ценят стабилността и могат да развият силна привързаност към семейството на партньора си, особено ако имат хубави и подкрепящи отношения с тях. В началото Раците може да са търсили общи интереси или хобита, на които да се наслаждават заедно, като например всичко – от готвене, спорт или филми до обсъждане на книги, музика или пътешествия. Раците знаят, че намирането на общи допирни точки създава възможност за сближаване и насърчава чувството за разбирателство. Затова те се отнасят към членовете на семейството на своя приятел с доброта, уважение и внимание.

Лъв

семейството на бившия

Лъвовете се радват на хармонични взаимоотношения и са се стремели да изградят здрава връзка със семейството на бившия си, докато са били двойка. Тези ранобудни огнени знаци разбират, че установяването на връзка изисква време. Така че процесът на създаване на връзка със семейството на любимия Лъв не се случва за една нощ. Те позволяват на отношенията да се развият по естествен начин. Тези хора изпитват истинско желание да се свържат, защото ценят чувството за равновесие и близост, което осигуряват семейните връзки. Те изразяват мислите и чувствата си честно.

Освен това Лъвовете са възприемчиви към гледните точки на другите хора в допълнение към това, че се съобразяват с техните граници или културна чувствителност. В продължение на дълъг период от време последователните усилия на този огнен знак вероятно са били от ключово значение за установяването на връзки със семейството на бившия си любим. Ето защо, когато една връзка приключи, Лъвовете може да се почувстват лишени и да скърбят за приятелството си с тези хора.

Козирог

4 зодии, на които повече им липсва семейството на бившия, отколкото той

Козирозите са чувствителни и често създават дълбоки емоционални връзки с другите. Тези земни знаци вярват, че малките жестове като предлагането на помощ в домакинската работа или поднасянето на внимателен подарък могат да изминат дълъг път в изграждането на отношения с роднините на човека до тях. Докато се срещат с половинката си, те се присъединяват към семейните събирания, празненства или излети.

Освен това те пренасрочват важните си планове, за да участват активно и да допринесат за атмосферата, като споделят истории, смеят се или дори предлагат да помогнат с приготовленията. Като присъстват и участват, Козирозите знаят, че имат повече възможности да се свържат с родителите на партньора си в спокойна обстановка. Ето защо дори романтиката да срещне неподходящ край, Козирозите може да са създали силни връзки със семейството на бившия си любим. Тези хора може да изпитат силно чувство на носталгия и копнеж по такива отношения с родителите на бившата си половинка след раздялата. На тези земни знаци може да им е трудно да се откажат от спомените и емоционалната подкрепа, осигурени от семейството на бившия, което също вероятно е привързано към тях.

Дева

семейството на бившия

Девите се отличават с дълбоки емоционални връзки и силни семейни отношения. Затова те не искат да поставят партньора си в ситуация, в която трябва да избира между тях и роднините си. Девите полагат усилия да проявят разбиране и уважение към семейната динамика на своя партньор. Те ценят кръвните връзки и често изграждат близки отношения със семейството на бившия си. Този земен знак вероятно си напише домашното и вероятно е питал родителите на своя любим за неговите хобита, интереси и житейски опит.

Девите изслушват с внимание тези истории и се включват в смислени разговори, за да спомогнат за изграждането на положителна връзка. Те са истински щастливи да приемат роднините на своя човека до тях в лоното си и уважават връзката на партньора си с неговото семейство. Когато една връзка приключи, Девите може да изпитват трудности да се откажат от връзката си със семейството на бившия си любим, защото се радват на чувството за принадлежност и подкрепа.

Дори и да са имали горчива раздяла, гореспоменатите звездни знаци ще жадуват за компанията на семейството на бившия си любим. Чувството за близост, което тези хора са отделили време да култивират, рядко се разрушава от една обикновена раздяла. Те остават скъпи семейни приятели дълго след като двете влюбени гълъбчета поемат по своя път.

Вижте още:

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Tagged ,
на горе