И мъжете заслужават грижа и любов! И те имат нужда от подкрепа

И мъжете заслужават грижа и любов! И те имат нужда от подкрепа
Любов и партньорство

И мъжете заслужават грижа и любов! И те имат нужда от подкрепа

Не само ние жените заслужаваме и се нуждаем от грижа и любов. Мъжете, въпреки че никога не биха си го признали и рядко допускат да бъдат уязвими, също имат нужда от това някой да се грижи за тях и да се чувстват обичани. И няма нищо лошо или срамно в това. Може би никога няма да ги опознаем напълно.

Те обичат да бъдат мистериозни, загадъчни и недостъпни. Допускат жената до тях толкова близо, колкото те преценят и умело могат да контролират това. Не се разкриват никога напълно, дори и да обожават своята партньорка. Но едно е сигурно – каквито и да са, колкото и на силни да се правят и мъжете заслужават грижа и любов. И имат нужда от ръка, която да хване тяхната и никога да не я пусне. Нуждаят се от подкрепа и от спътник в живота, който би направил всичко за тях.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да го накараш да се почувства специален

Покажи му, че те е грижа                                                    

Да, изслушвай внимателно всяка негова дума. Колкото и скучно понякога да бъде, не го прекъсвай, мила. Слушай го и се опитай да го разбереш. Покажи му, че те е грижа и наистина мислиш за него. Ти искаш той да е добре и би направила всичко възможно да се почувства щастлива, нали? Тогава покажи това чрез действията си и той наистина ще се почувства специален.

Да бъдеш добър слушател е едно, но да си подкрепящ и активно ангажиран партньор е друго още по-ценно качество.

Прави му комплименти

Нима си мислиш, че мъжете не обичат, когато някой им прави комплимент? А какво по-хубаво от това ласкателните думи да са от жена, която обичат и която е важна част от  живота им. Не пести думи, а му направи мил комплимент, който ще оправи неговото настроение и ще го накара да те обича още повече.

Изненадай го

Изненадай го неочаквано, той ще го хареса. Други идеи са неочаквани почивки през уикенда, билети за театър или събитие, за което и двамата сте говорили известно време. Изненадата показва две неща. Това показва, че той е бил в ума ти и че наистина си се постарала да избереш подарък, който ще му хареса. Грижи се за него, мила. Грижата е най-красивото обяснение в любов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Не позволявай на страха от нараняване да ти попречи да изпиташ най-великото чувство – любовта! 

Жената, която обича истински е благословията, от която всеки мъж се нуждае

Ако тя е жената на живота ти, давай! Бори се за щастието си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе