Зад всяка силна жена се крие крехко и ранимо момиче, което наивно някога е вярвало на всички

Зад всяка силна жена се крие крехко и ранимо момиче, което наивно някога е вярвало на всички
Любов и партньорство

Зад всяка силна жена се крие крехко и ранимо момиче, което наивно някога е вярвало на всички

Всъщност всяка жена е точно като пеперудата. Всички имаме своята метаморфоза, при която се превръщаме от слаби малки момичета в силни жени, точно както гъсениците се превръщат в красиви пеперуди. Някога силната жена е била крехко, ранимо момиче, което наивно е вярвало на всяка дума и всеки мил жест. Но с времето, трудностите, които е срещнало това момиче са и начинът, по който то ги е преодоляло са я превърнали в силна, непоклатима и достойна жена.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Какво прави силната жена силна?

Отношението

Силната жена е нежна, мила, грижовна и любяща. Но тя също има силно отношение и никога не се страхува да отстоява себе си. Тя уважава себе си и изисква уважение от хората около нея. Другите жени завиждат на начина, по който тя се държи и отношението и това качество привлича най-много мъжете.

Уязвимост

Знам, че това може да звучи не на място, но уязвимостта също е една от чертите на силната жена. Факт е, че всички сме уязвими, но някои от нас се опитват да го скрият и се преструват, че са силни, а някои от нас го приемат и живеят с уязвимостта си. Силната жена е напълно наясно с качествата си, но също така е наясно, че не е перфектна и има недостатъци. Тя не се страхува да покаже на другите тези уязвимости, защото знае, че по този начин те няма да могат да използват ги срещу нея.

Силно самочувствие

Това е свързано с високото ѝ самочувствие. Ако някой е уверен, това веднага означава, че е изградил страхотна самоличност. Силната жена има ясна представа за себе си и не позволява на никого да я наруши. Тя знае коя е, къде и какво представлява и има ясни цели, които иска и планира да постигне в живота. Когато влезе в романтична връзка, тя запазва своята независимост и идентичност. Тя никога не позволява на никого да я променя, защото е наясно коя е и е напълно доволна от това.

Вътрешна сила

Какво прави една силна жена? Това определено е нейната вътрешна сила. Ако една жена не е в състояние да се справи с емоциите си по здравословен начин, ако крие и потиска емоциите си, защото се страхува от тях, това е знак, че не е силна. От друга страна, ако тя знае как да признае и приеме всичките си емоции, както добрите, така и лошите – това е знак за нейната сила.

Тя не позволяват да разбият сърцето ѝ. И най-удивителното в нейната вътрешна сила е, че може да те обича до смърт и въпреки това да ти обърне гръб и никога повече да не говори с теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Истинската любов – красивата мечта на всяка жена

Бъди истинска жена и раздавай любов, щастие и радост, но само там, където е заслужено

Ако двама души се обичат истински – те ще намерят път един към друг

 

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе