Жена Близнаци: Без съмнение – жена на квадрат! - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Жена Близнаци: Без съмнение – жена на квадрат!

Астрология

Жена Близнаци: Без съмнение – жена на квадрат!

 Жена Близнаци притежават уникален дар от звездите: да привличат и получават в живота си всички благословии от живота. И да са готови за тях, тъй като те незабавно се материализират в живота им.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

 

Тези жени привличат вниманието на мъжете: имат такава харизма, която се усеща дори на стотици метри. Близнаците ( 21 май-21 юни ) имат магнетичен поглед, който буквално ви пронизва до мозъка на костите. Нито една емоция не може  да се скрие от тях: Представителите на този знак сякаш усещат вътрешно, когато човекът срещу тях ги лъже или се опитва да ги използва за свои егоистични цели.

Жената Овен 

Жената Телец 

Жената Рак

Жените, родени под този знак, знаят какво искат от живота. Те не знаят как да се задоволят с малко: имат глобални планове да завладеят света. Най-често, още преди 30-годишна възраст, те вече имат изпълнена половината от списъка си с желания. И всичко това, защото Близнаците са под специалния патронаж на звездите: те са готови да изпълнят всяка мечта на тази зодиакална група. Веднага щом Близнаците просто си помислят за нещо, точните хора и ситуации се появяват/случват на пътя им.

Жената Лъв 

Жената Дева 

Жената Везни 

Близнаците са изключително придирчиви личности: често с прекалено избирателния си вкус те довеждат приятелките си до лудост. Следователно за тях е буквално противопоказно да пазаруват с приятелки: те ще бъдат недоволни от всичко, от всеки съвет или намек. Но в същото време, ако попитате за съвет жена, която е покровителствана от Близнаци, тя ще даде изчерпателен отговор на всеки поставен въпрос. Тя ще ви каже всички аргументи „за“ и „против“, ще подреди всички трудни точки и ще даде правилната посока. Няма съмнение относно способността на Близнаците да се измъкнат от всяка трудна ситуация: те имат мъдростта да оценят правилно ситуацията и да „пробват” клопките.

Жената Скорпион

Жената Стрелец

Жената Козирог 

 

По правило жените от тази зодия не бързат да се омъжват: те имат много страхове, че бракът веднага ще ограничи свободата им и ще бъдат принудени да забравят за грандиозните си планове за живота.

Жената Водолей 

Жената Риби 

 

Близнаците са изключително непостоянни по отношение на вкус и възгледи за живота, но във всичко, което се отнася до любовта, не можете да намерите по-верни и лоялни хора. Дамите, които са успели да се родят под този знак, могат да бъдат с един мъж в продължение на десетилетия и да се влюбват в него всеки ден: да му бъдат добър приятел, послушна съпруга и майка.

 

Близнаците имат проблем с чистенето: не обичат да размахват метлата или да мият подовете до блясък. Но в същото време в апартаментите, в които живеят представители на тази зодиакална група, няма „сметище“, по-скоро може да се нарече творческа бъркотия.

 

Близнаците са големи гастрономи. Можете да ги покорите с екзотични ястия, скъпи бижута с необичаен дизайн и всичко, което може да се нарече VIP подарък.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица