Покажете изкуството, без да правите дупки в стените си

Покажете изкуството, без да правите дупки в стените си
Идеи за дома

Покажете изкуството, без да правите дупки в стените си

Един от най-лесните начини да придадете на вашия район оживена, топла атмосфера е да окачите живописна картина. Но за да направите това, не е нужно да правите дупки в стените си. Да признаем, това е нещото, което спира много хора. Може вместо това да потърсите алтернативни начини да го направите, за да внесете свежест в дома си. Решенията, изброени по-долу, са идеални за всеки нерешителен декоратор. Те не само оставят стената ви без петна, но също така правят обновяването на вашия дом малко по-лесно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Как да групирате стайните растения

Стилни идеи за декорация на стените в трапезарията

Тук ви предлагаме четири начина да покажете изкуство, без да правите дупки в стените си.

Залепващи се ленти и куки

Залепващите ленти и куките са идеалният инструмент за окачване на широка гама от леки предмети на стената ви. Такива може да са ключове,  лампички или дребни сувенири. Тези аксесоари се предлагат  в различни размери и тежести. Така ще можете да добавите повече от един към рамката, за да й осигурите малко повече опора. Тези залепващи ленти и куки улесняват окачването и повечето не оставят следи, ако решите да ги махнете.

Покажете изкуството в специален кът

Ако твърдо искате да имате картина в стаята си,  но категорично не искате да правите дупки в стените си, има решение. Може да отделите специален кът на секцията си, където да поставите малка картина. Ако пък имате повече пространство и сте голям любител на изкуството, може дори да си поръчате подходяща стойка за картина.  Същата работа би ви вършил и статив. След като всичко е подготвено, просто поставете творбата на желаното място. Така всеки, който влиза, веднага ще бъде впечатлен, тъй като картината ще бъде основен акцент в пространството, дори и да е в някой ъгъл. Каквото и да е изображението, което показвате, то незабавно ще придаде на стаята ви специален щрих.

Използвайте декоративни щипки

Хората неслучайно са казали, че малките аксесоари често имат най-голямо влияние върху цялостната визия. Това важи не само за модните среди, а и за декорирането на дома. За да сложите акцент на дадено място, включете въображението си. Използвайте декоративни скоби или щипки, вместо само да прилагате стандартните лепила. Така че направите още по-впечатляващо произведението на изкуството. Купете си специално табло със сезал и закачете любимите ви снимки с щипки една до друга, вместо да ги лепите. Най-добрата част от тази техника е, че винаги можете да промените подреждането на снимките и щипките, както искате. И то без да остават дупки в стената.

Изкуството без пирони у дома е напълно възможно, просто трябва малко креативност. Ако не можете да се справите сами, потърсете съвет от приятел.

Кратък наръчник за ефективното премахване на безпорядъка от дома ви

Лесни начини да украсите дома си за романтична вечеря с малък бюджет

Четири съвета как да декорирате стаята на бебе

Как да създадете уютен кът за вашите домашни любимци

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Четири начина да увеличите позитивната енергия в дома си

8-те стайни растения, които носят късмет, пари и семейно щастие

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе