Четири признака, че сте готови да заживеете с партньора си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Четири признака, че сте готови да заживеете с партньора си

Четири признака, че сте готови да заживеете с партньора си
Любов и партньорство

Четири признака, че сте готови да заживеете с партньора си

Независимо от това колко време се срещате с някого, да заживеете заедно е важно решение. Ето защо с него не бива да се прибързва. Заживяването под един покрив с вашата половинка е важна стъпка. Въпреки че много двойки са романтично обвързани, имат силна връзка и определят себе си като сериозни, това може да крие известни опасности. Родителите на момчето и момичето вече може да са наясно с тяхната връзка и я подкрепят. Това партньорство обаче има свой уникален набор от трудности. Това е значителна корекция, която изисква голям ангажимент. Когато заживеете заедно, може да се сблъскате с някои проблеми, които да разклатят връзката ви. Това обаче не бива да ви плаши, стига да разберете дали наистина сте подготвени. Има някои признаци, които могат да ви помогнат да определите дали вие и вашият партньор сте готови да делите един покрив.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и как да сте сигурни, че сте готови да заживеете с партньора си:

Имате финансова стратегия

Финансовата съвместимост винаги играе роля при съжителството. Може да се наложи да плащате по-високи разходи като двойка, след като се преместите да живеете под един покрив. Има и много практически проблеми, които трябва да разрешите, като например как ще разделите битовите сметки. Колко сте готови да похарчите за храна, наем на апартамент и т.н. За да избегнете разрив на връзката, е разумно да говорите кой какви сметки плаща. Не бива да криете кой какви заплати получава и да имате тайни в приходите и разходите си.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Вие и вашият партньор сте направили няколко пътувания

Продължителната ваканция е като кратък период от време, когато двойката може да живее заедно. Те предоставят чудесна възможност да подложите връзката си на изпитание и да научите повече един за друг. По време на ваканции двата сте постоянно заедно и това ще ви помогне да разберете неща за половинката си, които не сте знаели. Това включва и ежедневните му навици, като например в колко часа става сутрин, дали си оправя леглото, хвърля ли чорапи по пода и т.н. Вероятно тези неща ви изглеждат като дреболии, но повярвайте, битовизмите могат да ви създадат много поводи за кавги.

И двамата вече сте обсъждали бъдещето

Много двойки гледат на съвместното съжителство като на прелюдия към брака. Не всички го правят и не говорят достатъчно за бъдещите планове, което може да е проблематично. Изключително важно е да говорите за вашите очаквания и цели с половинката си си, ако обмисляте делите един покрив. Трябва да разберете какво означава да сте в партньорство и да се обичате, преди да заживеете заедно. Ако имате големи разминавания във възгледите си за бъдещето, то идеята да се преместите при него вероятно не е особено добра.

Имате известен опит да делите един покрив

Може да е намек, че сте готови да предприемете следващата стъпка, ако вие и вашият любим прекарвате по-голямата част от времето си на едно място. Преди да заживеете заедно, трябва да усетите какво е да се събуждате до половинката си всяка сутрин. Прекарването на време заедно ви помага да свикнете със спецификата на споделянето на дом с любимия.

Преместването заедно е важна стъпка в една връзка. Затова преди да вземете прибързано решение, трябва да се уверите, че сте напълно подготвени за това. Може би факторите, споменати по-горе, ще ви насочат към правилния избор.

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица