астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 8 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Бъдете търпеливи, ако нещо не може да се промени. И бъдете мъдри, за да знаете кога е необходима смелост и кога е необходимо търпение.

Персеидите ще донесат нови предизвикателства: как ще се отразят на всички знаци на зодиака

infomax-logo-50-15-HWСредиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Промяната е трайна. Ларвата не може да се превърне в пеперуда за една нощ, нали? Така че защо да бързате с процеса на вашата трансформация? Всичко продължава. Днес звездите ви съветват да се съсредоточите върху най-добрата си версия.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Няма значение колко пъти сте се провалили. Единственото, което има значение, е способността да се изправите и да покажете своя потенциал. Вселената ви напомня – вие сте готови. Знайте, че онези, които отказват да работят върху себе си, само ще продължат да източват вашите резерви.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Нека това, което трябва да изчезне – да си върви. Позволете си да се преместите на ново място без съжаление, ако е необходимо. Позволете си да започнете от чисто, ако това е, което животът изисква от вас в момента. Не всеки ще ви потупа по гърба или ще подкрепи промяната.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Вместо да подхранвате страховете си, върнете си вярата в себе си. Спомнете си кой сте и защо положихте толкова много усилия. Това е и времето на раждането на нови идеи и вдъхновение. Времето сред природата е чудесен начин да активирате потока на вашите творчески мисли.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Бъдете внимателни в общуването. Филтрирайте информацията, която идва до вас – много е лесно да попаднете под чуждо внушение.  Слушайте, но не приемайте всичко за 100 % истина и със вяра, което днес ще ви се каже.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не поемайте инициативата. Днес ще ви върви, денят е добър, но не правете големи крачки. Отличен ден да завършите започнатото, да сключите мир или да уравновесите емоциите си. В същото време, не изисквайте повече от себе си, отколкото можете да направите.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Няма смисъл да се опитвате да помагате на хора, които не си помагат сами. Човек не може да бъде принуден да се изкачва по стълби, ако самият той не иска да се качи.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Хората са разделени на две половини. Някои, влизайки в стаята, възкликват: „О, кого виждам!“, а другите казват: „Ето ме!“ Помислете върху това.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Какъвто и подход да изберете днес, важно е да се придържате към него. Останете сериозни и организирани. Дори да изглежда, че нищо няма смисъл, това не е вярно. Мъглата вече започва да се разсейва, трябва да повярвате в бъдещето си и да продължите напред.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Освободете се от вината и емоционалното състояние, което ви притеснява, а оставете нещата да се изяснят. Всичко ще се реши, всичко ще е наред, без много усилия. Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да постигнете умереност във всичко: в храната, в емоциите и особено в проявата на гняв.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Позволете си да стъпите в неизвестното. Позволете си да бъдете любопитни, задавайте въпроси и се учете, докато вървите напред.  Когато говорите с другите, наблюдавайте себе си. Всичко, което другите ще излъчат, е важно най-напред за самите вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Концентрирайте се и насочите всички усилия към постигане на желания резултат, без да се разсейвате от външни стимули. Спокойно анализирайте случващото се и вземете решение, което може да определи бъдещия ход на събитията, които са от първостепенна важност за вас.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 8 август 2023

на горе