Астрологичен съвет за 6 януари 2023 към всяка зодия

астрологичен съвет за 8 януари 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 6 януари 2023: Научете се да живеете тук и сега. Не трябва да живеете в илюзии.

Дневен хороскоп за 6 януари 2023

Любовен хороскоп за 6 януари 2023

Най-силните молитви към Йоан Кръстител – три молитви към Кръстителя Господен

3 лесни прически за подмладяване

Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота… освен мъж?

ПАСТА ЗА ЗЪБИ в помощ на домакинската работа и още

Икономично пране? Ето как…

Астрологичен съвет за 6 януари 2023

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 ОВЕН

съвет за 6 януари 2023

Освободете се от вашите привързаности, зависимости и разни видове ограничения. Пуснете знанието в отвореният ви ум, за да обогатите живота си. Инициативата е всичко. Чувствайте се свободни да бъдете силно активни, да представяте своите идеи, да предлагате решения на проблеми.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

съвет за 6 януари 2023

Звездите ви съветват да стоите далеч от негативни хора и да не ги следвате. Слушайте сърцето си и ще направите правилният избор, понякога най-трудните решения се оказват и най-правилните.

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 БЛИЗНАЦИ

Близнаци, всичко, което трябва да направите в момента, е да се успокоите и да слушате. Вярвайте, че отговорите, от които се нуждаете, ще дойдат при вас. Някои от вас трябва да изпълнят ангажимент или да покажат истина, която не е удобна. Но знайте, че е за добро. Освободете се от вината и направете крачка напред.

Съвет за зодия РАК

Ако сте на кръстопът имате възможност или да се поддадете на собствените си страхове, или да направите крачка към неизвестното. Спрете и поставете себе си на първо място. Така, както вие цените чувствата на другите, заслужавате същото в замяна. Направете си услуга и намерете изход от токсична ситуация.

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 ЛЪВ

Има хора, които сляпо следват стадото, но има и такива, които продължават да преоткриват играта и стават лидери. Това, върху което работите, е ново и ценно. Добра идея е да запазите известна степен в тайна относно този проект.

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 ДЕВА

Вие сте на етап, в който упоритата работа се отплаща. Време е да се похвалите с постиженията си. Може да ви се стори, че банковата ви сметка не отразява вашите усилия. Но това не означава, че няма да получите своя справедлив дял.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Везни, или живеем в миналото, или се пренасяме в бъдещето. Но и двете полярности са илюзия. Настоящето е всичко, което съществува. Опитайте се да живеете тук и сега. Живейте тук и сега!

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 СКОРПИОН 

Животът е твърде кратък, за да го пропилявате за „ако“ и „но“. Не забравяйте, че не е нужно да се тревожите за изхода от тази ситуация. Просто направете своя ход и оставете останалото на Вселената.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Дръж устата си затворена. Не бива да казвате на всеки, който срещнете, за своите планове и амбиции. Не напразно казват: „Щастието обича тишината.“

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 КОЗИРОГ

Използвайте излишната енергия за вашият бизнес, но не забравяйте и почивката. Посветете тази вечер на любим човек. Опитайте да не се спирате на старите проблеми. Трябва да започвате всеки ден отначало. Не влачете излишен емоционален товар.

Астрологичен съвет за 6 януари 2023 ВОДОЛЕЙ

Очаквайте неочаквана изненада. Така че, усмихвайте се и се забавлявайте през този преходен, за всички, период. Денят ще бъде цветен. Не падайте духом. Съберете се и решете всички проблеми, които сте оставили настрана.

Съвет за зодия РИБИ

Не отблъсквайте приятелите си, те се нуждаят от вас точно толкова, колкото и вие от тях. Не губете връзка. Днес направете нещо важно и приятно, както за вас, така и за близък човек. Не си губете времето, защото всяка секунда е ценна.

Има ли „великански гробове“ из България?

Tagged , ,
на горе