астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 6 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Не забравяйте, че повечето от трудностите, които се изправят на пътят ви, не са наказания, а изпитания за силата на волята.

Тайната на италианките за безупречно обличане

Думите са инструмент: Грубата реч е носител на невидима разрушителна сила

Астрологичен съвет за 6 юли 2023 Как да бъдем добри съседи

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: използвайте вдъхновението максимално и се фокусирайте върху увеличаването на всичко, което е важно за вас в живота. Това, което трябва да запомните е, че няма единствен правилен или грешен път. Имате право да следвате повелите на душата си. Можете да зададете свои собствени правила.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: ако сте чакали точното време за осъществяване на някакви дела или желания, то дойде! Точно днес можете да видите как Вселената прави буквално всичко за вас. Така че, бъдете отворени и благодарни. И не забравяйте, че най-доброто предстои!

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: време е да захвърлите всички съмнения, страхове и тревоги и да продължите напред. Дори все още да не разбирате какво ви предстои. Следвайте все пак! Приемите този риск. Просто приемете правилата на играта, които животът диктува. Повярвайте, че най-доброто предстои!  

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: енергията на намаляващата луна ви подтиква да натиснете бутона за нулиране и да направите крачка към мечтите, за които ви е казано, че са твърде нереалистични. Доверете се на интуицията си и продължете напред.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: наистина ли искате да пренесете историята на провала и отхвърлянето със себе си в бъдещето? Време е да се откажете от това, което вече не ви носи щастие. Време е да пренапишете сценария по такъв начин, че да съпътства растежа ви и да повдига духа ви.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: ако можехте да бъдете всеки, кой бихте искали? Днес звездите ви напомнят за вашите безкрайни възможности. Време е да се издигнете на ново ниво по всички достъпни за вас начини. Достатъчно е да направите първата стъпка, за да формирате по-нататъшни действия.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: ако наистина искате нещо, опитайте се да не го преследвате на всяка цена – така ще ви е по-лесно да се отпуснете и да се оставите на течението.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: днес е особено благоприятно да се занимавате с духовни практики, да изучавате законите на Вселената – можете да получите напълно неочаквани прозрения и заключения. Молитви, медитации, учене – всичко днес ще ви донесе особена полза.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: бъдете нежни и внимателни. Вашият партньор скоро ще разбере, че го обичате. Похвалете още веднъж любимият човек. Подарете му топла прегръдка.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: спазвайте обещанията, които можете да изпълните, дори ако сте ги дали преди много време. Това увеличава шансовете за осъществяване на вашите планове, тъй като по този начин се пречиствате енергийно.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: целта на този ден е да ви даде усещане за вътрешна свобода, да ви помогне да премахнете оковите и ограниченията от себе си. Не се изненадвайте, ако има провокативни ситуации. Не се съпротивлявайте на новите неща, гледайте какво влиза в живота ви, а не какво излиза.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: бъдете внимателни към любимият човек, подкрепяйте го, грижете се за него, подарете му хубави емоции, развеселете го. Само така той/тя ще забележи, че сте неговата/нейната надеждна опора.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 6 юли 2023

на горе