Астрологичен съвет за 5 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 11 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 5 декември 2022: Бъдете себе си и ще видите как по много неуловими начини намеренията ви заработват заедно с вас и чрез вас.

ПОЧИТАМЕ СВЕТИ САВА ОСВЕЩЕНИ – 5 Декември

Седмичен хороскоп 5-11 декември 2022

Дневен хороскоп за 5 декември 2022

Любовен хороскоп за 5 декември 2022

Визуален тест 9-те пеперуди на желанията

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Астрологичен съвет за 5 декември 2022

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 5 декември 2022

Заслужавате да бъдете с някой, който ви кара да се чувствате уважавани. Заслужавате да си с някой, който ви кара да се чувствате най-вълшебно. Вселената е на ваша страна и ви помага да намерите този човек, с който ще намерите истинско щастие.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 5 декември 2022

В края на годината поглеждате назад към пътуването си с известна носталгия. Бъдете благодарни за всичко: за болката, уроците, раните и най-важното – мъдростта. Днес Вселената ви напомня за силата на прошката и благодарността. Най-доброто предстои и Вселената ви подготвя за това!

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Време е да се докажете като най-ярката и смела версия на себе си. Нещо ви подсказва, че скоро ще станете най-популярният човек в нещо и има защо. Хората на свободна практика могат да сключат добра сделка, а някои ще имат шанс да подобрят финансовото си положение.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 РАК

астрологичен съвет за 5 декември 2022

Любовта идва във всякакви форми, размери и цветове. Днес трябва да покриете целия спектър на това чувство. Когато сърцето ви се разгърне, вие ставате фар за хората около себе си! На професионалния и творчески фронт, е време за нови приключения.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 ЛЪВ

Ако нещо няма смисъл, то е защото не трябва да бъде. Време е за голямо прочистване. Вселената премахва от вашето съществуване всичко, което ви пречи да израствате. Вместо да се съпротивлявате на процеса на трансформация, отдайте му се.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 ДЕВА

Винаги и във всичко има по нещо красиво, нали? Звездите ви наблюдават много внимателно, че отдавна знаят колко се стараете. Хората около вас също го забелязват, дори и да не го признават.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 ВЕЗНИ

Не сте дошли тук, за да изживеете мечтите на някой друг или да следвате остарял сценарий, който ще ви отведе още по-надолу в заешката дупка. Вие сте дошли тук, за да живеете автентичен живот, да откриете истинската си цел и да преследвате това, което ви носи радост и събужда блаженство.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 СКОРПИОН 

Желанието да се свържете с някого, с когото сте загубили връзка някъде по пътя на живота, също може да ви надделее. Добре е да разголите сърцето и душата си. Просто не очаквайте да реагират по същия начин, ако чувствате, че са били студени към вас.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

Днес навлизате в портал на магия и мистерия. Доверете се на знаците. Доверете се на това, към което ви води зовът на сърцето. Време е да нарисувате платното на живота си със смели, красиви окраски.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 КОЗИРОГ

Представете си, че всички трудности са просто игра и със сигурност ще излезете победител. Не веднъж ви се е налагало, да решавате трудни проблеми, така че отговорът е на повърхността. Доверете се на интуицията и сърцето си.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Ако сте се чувствали вдъхновени да медитирате или да се свържете отново с духовните си практики, сега е моментът да го направите. Постигането на вътрешен мир ще ви помогне да запомните, че всичко, с което се сблъсквате, е само ефимерно и скоро ще премине.

Астрологичен съвет за 5 декември 2022 РИБИ

Не се страхувайте да задавате правилните въпроси, започнете диалог за състоянието на тази връзка и споделете мислите си какво бихте искали да създадете с тях. Синхроничността е важна, красива и е това, към което трябва да се стремите в междуличностните си отношения.

Даоистки правила за флирт: как да развиете неустоима привлекателност

Tagged , , , ,
на горе