Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 4 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022: Днес градете мостове. Създайте контакт с онези, които могат да ви бъдат полезни или да станете техен  надежден приятел. 

Хороскоп за зодия Овен за декември 2022

Хороскоп за зодия Телец за декември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци за декември 2022

Хороскоп за зодия Рак за декември 2022

Хороскоп за зодия Лъв за декември 2022

Хороскоп за зодия Дева за декември 2022

Хороскоп за зодия Везни за декември 2022

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 29 ноември 2022

Ако напоследък се чувствате като катерица на колело, значи е време да помислите и за себе си. Опитайте се да намалите темпото. За тези, които упорито следват пътя на себереализацията, е по-добре да навлязат дълбоко в медитация – тогава ще усетят магията на духовността.

Астрологичен съвет: Време е да намалите темпото.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 29 ноември 2022

Има хора, които сляпо следват стадото, но има и такива, които продължават да преоткриват играта и стават лидери. Това, върху което работите, е ново и ценно. Добра идея е да запазите известна степен в тайна относно този проект.

Астрологичен съвет: Внимавайте пред кой разкривате плановете си.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 БЛИЗНАЦИ

Близнаци, сега е страхотно време за вас. Правете това, което ви се струва реално, и знайте, че това е единственият начин да се свържете по-дълбоко с аудиторията си.

Астрологичен съвет: Вслушвайте се в себе си.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 РАК

астрологичен съвет за 29 ноември 2022

Вие сте на етап, в който упоритата работа се отплаща. Време е да се похвалите с постиженията си. Може да ви се стори, че банковата ви сметка не отразява вашите усилия. Но това не означава, че няма да получите своя справедлив дял.

Астрологичен съвет: Продължавайте здраво да работите.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 ЛЪВ

Спрете да губите време, съмнявайки се във вашите способности и потенциал и направете това, което искате. Вселената ще ви подкрепи. Това, което не трябва да правите, е да вземете важни решения под чужд натиск. Тайната, която търсите, за да продължите напред, скоро ще ви бъде разкрита.

Астрологичен съвет: Вярвайте в себе си

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 ДЕВА

Необходимо е да се намери баланс на ума, тялото и душата. Измъкнете се от суматохата и посветете времето си на спокойствие и релакс. Това ще ви накара да се почувствате добре. Отделете време за водене на дневник. Когато трябва да вземете решение, направете пауза.

Астрологичен съвет: Необходимо ви е малко спокойствие.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 ВЕЗНИ

Животът е твърде кратък, за да го пропилявате за „ако“ и „но“. Не забравяйте, че не е нужно да се тревожите за изхода от тази ситуация. Просто направете своя ход и оставете останалото на Вселената.

Астрологичен съвет: Не се тревожете излишно.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 СКОРПИОН 

Не се спирайте сами. Как се чувствате от отговорността, която ви е поверена в момента? Направете нещо радикално. Заглушете гласовете в главата си и направете крачка към вътрешното щастие. Вие сте създателят на своята реалност.

Астрологичен съвет: Направете крачка към себе си.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 СТРЕЛЕЦ

Струва си да се вгледате внимателно в знаците, получени от висши сили, без значение колко странни могат да изглеждат в момента. Запомнете, не угаждайте на никого, ако не го искате. Вашата задача е просто да освободите творческите си пориви и да ги изразите по свой собствен начин.

Астрологичен съвет: Обърнете внимание на идеите, които ви хрумват.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 КОЗИРОГ

Освободете се от товара на вашите очаквания и от необходимостта да угаждате на другите хора. Тези, които не поставиха под съмнение избрания път, се движат с правилното темпо. С течение на времето ще можете да опитате плодовете на вашия труд.

Астрологичен съвет: Поставете си реалистични цели.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 ВОДОЛЕЙ

Емоции не могат, хей така, да бъдат изтрити или блокирани. Почувствайте ги в пълната им цялост. В същото време помнете, че вие ​​НЕ сте вашата тъга. Вие НЕ сте вашата самота. Вие СТЕ източник на собственото ви щастие.

Астрологичен съвет: Отдайте се на емоциите.

Астрологичен съвет за 29 ноември 2022 РИБИ

Този ден е много важен за живота ви, защото пътищата ще ви се пресекат с важна личност. Така че, позволете си да се отпуснете и да се насладите на плодовете на вашия труд. И ще става все по-добре. Вярвайте в това. Може би скоро ще срещнете потенциален партньор.

Астрологичен съвет: Пригответе се за любов.

 

 

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Дневен хороскоп за 29 ноември 2022

Любовен хороскоп за 29 ноември 2022

Tagged , , , ,
на горе