астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 23 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Сега, днес, утре и напред обичайте, дишайте, живейте… Излъчвайте любов и доброта. Сега си представете как всички, които са уловили вашето излъчване го насочват обратно към вас. Хубаво усещане.

Отново с бившия? 5 съвета как този път да се получи

Астрологичен съвет за 23 юли 2023 Съвети за охлаждане на стая без климатик

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Когато стоите с двата крака на земята, винаги ще пазите равновесие. Погледнете на света като продължение на себе си. Доверете се на нещата. Обичайте света като себе си, тогава можете да се погрижите за всичко.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Доверете се на интуицията си и се вслушайте в гласа на вътрешната мъдрост. Каквото и да си помислите, резултатът ще бъде точно, както очаквате. Скоро ще го усетите сами. Съберете сили – точно сега е подходящият момент за реализация на желанията.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Дръжте се, не падайте духом, вземете правилната поука от случилото се. Опитайте се да се захванете с нещо ново и нещата ще потръгнат гладко. Няма нужда да се отчайвате.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Бъдете олицетворение на майката природа, която дарява природни блага в изобилие. Важно е да запомните, че всичко в света е подчинено на цикличност – ражда се, узрява и умира в определеното време.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Запазете спокойствие и хладнокръвие, независимо какво се случва около вас. Започнете и завършете деня си с позитивно мислене за успех. Това гарантирано ще премахне всички страхове от вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Имайте предвид, че вашият успех ще зарадва някого. Оценете този човек, но не поемайте повече, отколкото можете да понесете. Бизнесът, който решите да започнете с нови съмишленици, ще бъде успешен и полезен за всички.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Трябва да помислите, преди да кажете нещо. По този начин можете да запазите всичко, което имате, за да не го загубите.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Покажете максимална толерантност към хората около вас. Идеалните отношения с близки, приятели и колеги гарантират за липсата на конфликтни ситуации.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Вгледайте се дълбоко в себе си, за да проследите чувствата си, да чуете вътрешния си глас. Медитирайте, молете се, наблюдавайте, съзерцавайте, анализирайте.

 

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Човек трябва да приема нормално всички препятствия, защото камъните по пътя са само стъпалата на изкачването. Пътят няма край, защото всяко постижение само бележи стремежа към нов връх.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Чрез креативност и мека сила можете да постигнете много повече. Предстоят неочаквани срещи, успешни съвпадения и приятни случки. Не задържайте нищо в себе си. Както знаете всичко в този живот е кръговрат.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Медитацията, съзерцанието и спокойните разсъждения ще ви помогнат да отговорите на всичките си въпроси и да върнете състояние на мир и спокойствие.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 23 юли 2023

на горе