Астрологичен съвет за 22 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 25 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 22 декември 2022: Щастие е, когато те разбират, голямото щастие е, когато те обичат, истинското щастие е, когато обичаш! Обичайте и бъдете обичани!

Дневен хороскоп за 22 декември 2022

Любовен хороскоп за 22 декември 2022

Стилът в леглото на всяка от 12-те зодии

4 зодии, които никога не се предават пред трудностите

Зодиите, които най-трудно разкриват чувствата си

Астрологичен съвет за 22 декември 2022

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 22 декември

Въпреки силното желание да тръгнете на пътешествие, но нямате необходимата възможност… Това не означава, че трябва да се откажете от приключението, можете да се качите на крилете на фантазията. Оставете въображението си да нарисува това, което искате да видите в реалността.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 22 декември

Имате повече талант, отколкото можете да преброите на пръстите си. Напуснете затвора на скуката и унинието, в който сте затворили себе си. Дайте си шанс да изследвате многото аспекти в себе си. Звездите подсказват, че в живота ви предстои период на придобиване на скрити таланти. Позволете си го!

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Големите неща не стават за една нощ, Близнаци. Трябва да работите върху тях последователно. Трябва да сте готови да положите усилия за това. Хубаво е, че всеки момент се приближавате все по-близо до желаната цел. Бог знае какво е най-добро за вас и активно създава условията, които поддържат растежа ви.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 РАК

Спрете да търсите в другите доказателство за способностите си. Това вече не е вашата история, Раци. Сега вярвайте в себе си и знайте, че сте способни да правите необикновени неща. Останете верни на пътя си, посветете се на саморазвитието и бъдете готови да разгърнете пълния си потенциал.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 ЛЪВ

За да се преместите в нова реалност, ще трябва да се разделите със старата. Трябва да оставите някои от миналите си преценки и притеснения зад гърба си. Първо, оставете остарелите идеи за това кой трябва и кой не трябва да бъдете. Звездите ви напомнят, че Бог ви подкрепя. Бъдете смели пред лицето на неизвестното.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 ДЕВА

Време е да спрете да култивирате страданието си или да повтаряте истории за това какво не можете да направите и защо. Оставете този потискащ балон. Излезте, почувствайте вятъра в косите си, наблюдавайте формите на облаците. Припомняйте си думите на Ейбрахам Хикс: „Ти си радост, която търси начин да изрази себе си.“

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 ВЕЗНИ

Имате големи планове, Везни. Искате да превземете целия свят. И то още днес. Звездите предвещават, че по-късно ще помните идващия период от живота си като най-благословеното време. Нещо, в което отдавна вярвате с цялото си сърце. Сега е подходящият момент за това.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 СКОРПИОН

Искате да поставите себе си на първо място, но не знаете как. Започнете, като се освободите от вината и срама. Не забравяйте, че ако вие не се погрижите за себе си, никой друг няма да го направи. Някои от вас може да се съмняват в интуицията си. Доверете се на знаците, които получавате.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

Няма идеален партньор или идеална любов! Това не трябва да ви спира да им се наслаждавате. Така че, позволете си да сте в облаците, Стрелци. Вземете еднопосочен билет до страната на фантазиите. Обърнете внимание на идеите, които нахлуват в ума ви в това време.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 КОЗИРОГ

Уморихте ли се? Уморени от постоянното подкопаване на вярата в собствения ви потенциал. Уморени да стоите на пътя на собствения си прогрес. Време е за решителна промяна! Опитайте да си повтаряте следното твърдение: „Аз съм сила, с която трябва да се съобразявате“.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Няма нищо лошо в това да се върнете за кратко назад във времето. Особено, ако искате да пресъздадете ситуация, която да събуди вашата радост и страст. Но ще доведе ли реализирането на това желание до нещо добро в дългосрочен план? Повярвайте, очаква ви нещо по-добро.

Астрологичен съвет за 22 декември 2022 РИБИ

Искате да изгорите списъка със задачи? Значи просто си уморени. Може би сте поели повече, отколкото можете да понесете. Трябва честно да си признаете какво можете и какво не можете да направите. Това ще ви помогне за в бъдеще.

Как да изберете картина за подарък

Tagged , ,
на горе