астрологичен съвет за 19 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Астрологичен съвет за 18 март 2023: Не можете да държите всичко в себе си, дайте път и воля на емоциите.

Мисия: Как да подобрите здравето и качеството си на живот!

Дневен хороскоп за 18 март 2023

Любовен хороскоп за 18 март 2023

Новата седмица 20-26 март ще донесе ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ на 7 зодии

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Астрологичен съвет за 18 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 18 март 2023

Вие сте главният герой на филма за вашия живот, така че трябва да повярвате в невъзможното и да нарисувате платното на собствената си картина с най-смелите цветове от палитрата. Една нова житейска история ще ви научи, че не можете да седите в зоната си на комфорт през цялото време.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 18 март 2023

Има дни, в които Телците разбират, че най-накрая са разбрали проблемите. Ако въпреки това, усещането за липса на нещо не ви напуска, вероятно това е признание в обществото. Ако се нуждаете от подкрепата на другите, то за това ще трябва да разкажете за своите подвизи, а не да чакате анонимно одобрение.

Астрологичен съвет за 18 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Уморихте ли се да се отнасят несправедливо с вас. В сърцето си разбирате, че заслужавате повече, но по някаква причина се страхувате да покажете недоволството си. Има ситуации, в които е невъзможно да се избегне конфликт. Днес е точно такъв момент. Не се страхувайте да кажете, каквото мислите.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 18 март 2023

В този ден се увеличава вероятността от сериозни недоразумения с другите. Как така, не виждат ли, че говорят с най-добрия човек? Да, вие наистина сте добър човек, но не по-добър от всички останали. Това е важно да запомните.

Астрологичен съвет за 18 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Ако някой се опитва да учи Лъвовете как да живеят, то трябва да знае, е нещото, което огнените шампиони изобщо не харесват. Сигурни сте, че сами ще намерите пътя към щастието, без чужди морали и насоки. Не бива обаче да реагирате толкова категорично на външна помощ. Няма нищо срамно в това да се вслушвате в съветите на близки.

Астрологичен съвет за 18 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Звездите препоръчват на Девите по-малко да се обвиняват за минали неуспехи. Толкова се страхувате да не повторите грешки, че дори не смеете да ги поправите. Уви, но е невъзможно да научите нещо от първия път, всеки има нужда от практика. Няма идеални хора, така че спрете да бягате след съвършенството.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 18 март 2023

За вас е дошъл период на съзидание и съзерцание. Когато става дума за душевни въпроси, бъдете по-изразителни, дори понякога това да ви кара да се чувствате уязвими. Честността е красота. Красотата, която създава пространство за по-дълбока интимност със себе си и хората около вас.

Астрологичен съвет за 18 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Всичко, което желаете, ще ви бъде предоставено точно когато имате нужда. Довери се там, където ви отведе живота. Звездите препоръчват да се освободите и от миналото, което ви пречи да започнете живота, който си представяте.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Звездите ви съветват да обърнете внимание на благотворителността и добротата, да създадете благоприятна среда около себе си и да се занимавате с дейности, които ви зареждат с енергия на ниво ум, тяло и душа.

Астрологичен съвет за 18 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Козирози, днес ще бъдете вдъхновени. Ще усещате, че сякаш преминавате през портали и ще откривате магически царства. Опитайте се да насочите енергията си към творчеството, може би ще успеете да създадете истински шедьовър.

Астрологичен съвет за 18 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Водолеи, Вселената улавя мислите ви. Ако отдавна сте я молили за нещо, то със сигурност ще се случи в живота ви, но не бързайте. Просто бавно, но сигурно се придвижвайте към целта си. И най-важното – не забравяйте да благодарите на съдбата за подаръците, които ви предоставя.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 18 март 2023

Риби, промяната идва. Предложението изглежда примамливо. Но отговаря ли на всичките ви критерии? Това отговаря ли на живота, за който сте мечтали? Време е да вземете твърдо решение за себе си.

Астрологичен съвет за 18 март 2023 Лесни и бързи начини да освежите вашия хол без да правите цялостен ремонт

Астрологичен съвет за 18 март 2023 Стилни начини да обновите външното пространство във вашия дом

Tagged , ,
на горе