астрологичен съвет за 19 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Астрологичен съвет за 16 март 2023: Преодолейте ограниченията на ума и егото. Установете връзка с източника, който носите в себе си.

Дневен хороскоп за 16 март 2023

Любовен хороскоп за 16 март 2023

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Астрологичен съвет за 16 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 16 март 2023

Вашите таланти, силни страни на личността, професионални умения стават все по-очевидни. Онези предимства, на които не сте имали възможност да се възхищавате цял живот. Така че, внимателно се погледнете в огледалото и се насладете на отражението в него. Оценете докъде сте стигнали и как сте израснали през годините.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 16 март 2023

Всички имаме своите истории. Всички сме изпитвали болка и страдание по свой начин. Вместо да съдите човека срещу вас, съчувствайте му и му съчувствайте. Благодатта на състраданието ще се отвори към вас и ще изпълни душата ви. Това важи особено за най-близките хора, с които трябва да прекарвате повече време.

Астрологичен съвет за 16 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Всички ваши желания и нужди се вземат предвид от Вселената. Тази висша сила е мил и любящ родител, който иска най-доброто за вас и нищо друго, освен това. И скоро тя ще ви покаже на какво е способна. Вярвайте, че сте свързани и винаги ще бъдете свързани с потока на изобилието. Не трябва да бъдете алчни и да пестите от себе си.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Минавало ли ви е през ума, че животът не се разпада, а просто се оформя по нов за вас начин? Че Вселената не ви наказва, а просто прави място за това, което винаги е било там? Така че, останете на земята, заземете се, погледнете отвъд хаоса и признайте, че всичко това е част от божествения план.

Астрологичен съвет за 16 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Не е нужно да сте част от системата, ако не искате. Това, което Вселената ви предлага в момента, е възможността да излезете от пашкула си и да изследвате собствената си независимост, силата да бъдете себе си въпреки външните обстоятелства. Дайте си разрешение да подредите нещата по пътя.

Астрологичен съвет за 16 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Ако не ви харесва къде се намирате, дайте си разрешение да се преместите. Поне да помислите добре къде бихте искали да бъдете и как бихте искали да оборудвате собствения си идеален дом. Сега е идеалното време за големи промени.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Вие сте преживели най-високите върхове и най-ниските спадове. Това са всички части от жизнения път, еднакво ценни за финалния акорд. Частите от пътя, които съставят човешкия опит. Не си мислете, че просто сте били хвърлени в забрава от силните ръце на съдбата и оставени в бездната. Без способността да превръщате болката в сила и раните в мъдрост, няма да преодолеете всички изпитания.

Астрологичен съвет за 16 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Вместо да потискате емоциите си, позволете на това, което трябва да се случи, да се прояви и да се оформи. Вие сте благословени със способността да превръщате болката в сила! Отделете малко време, за да обработите чувствата си и да направите планове.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Днес звездите ви насърчават да развиете присъщата си връзка със света, да прекарвате повече време на открито, да дишате и да слушате песните на птиците. Ако сте активни, сложете маратонките си и отидете в парка.

Астрологичен съвет за 16 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Може би вашата умора няма нищо общо с факта, че правите много. Може би просто правите много малко от това, което запалва сърцето ви. Време е да намерите златната среда между страст, мисия, призвание и професия.

Астрологичен съвет за 16 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Пътят на пробуждането има свои собствени характеристики. Когато за първи път прекрачим прага на знанието и мъдростта, ние сме принудени да се изправим срещу тъмните си страни. Аспекти от себе си, от които бихме предпочели да избягаме, които бихме предпочели да игнорираме.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 16 март 2023

Време е да промените малко нещата. До вас не е просто семейство и близък кръг – това е цяла армия от приятели воини. Те могат да се превърнат в силен щит в този труден момент, ако го позволите и потърсите подкрепа.

Астрологичен съвет за 16 март 2023 Как да изберете перфектния ортопедичен матрак за вашите нужди?

Tagged , ,
на горе