астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 16 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии:  Ако смятате, че гордостта ви пречи да чувате другите, направете пауза и останете насаме със себе си за известно време. Само осъзнаването ще ви помогне да се справите с тези емоции.

Скъпоценни камъни за пари и късмет

6 тайни за успех в срещите

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Вашето бъдеще е във вашите ръце. Трябва да запомните една важна истина: това, което е минало, не може да се върне. Така че, спрете да се тревожите и приемате настоящето такова, каквото е. Понякога в живота нещата не вървят така, както ни се иска. Но това не е повод за съмнения в красотата на живота.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Ако една част от вас се съпротивлява на промяната, то има друга част, която е свикнала да живее в хаос. Коя част от вас ще надделее зависи от вас. Най-мъдрото решение обаче би било, ако се научите да помирите двете си воюващи страни.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес звездите ви молят да се ръководите от закона за бумеранга: „каквото посееш, това ще пожънеш“. Това важи особено за вашия професионален и творчески живот в момента. Ако започнете да помагате на другите, скоро ще видите как професионалната ви кариера ще започне да се оформя по най-добрия възможен начин.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Може да сте изправени пред сериозен избор. Да кажете „да“ на едно, означава да се откажете от друго. Искате да промените живота си към по-добро, но все още не знаете как. Вселената ви съветва да слушате сърцето си и да правите това, което интуицията ви подсказва.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Фактът, че живеем в бурни времена, не е новина. Но не всеки има същия механизъм за справяне като вас. Имате уникална способност бързо да преминавате от състояние на разочарование към състояние на спокойствие. Използвайте своя уникален дар, за да не се поддадете на общата паника.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Границите не са същите като бариерите, Деви. Днес звездите ви насърчават да проучите как и къде се блокирате да получите любовта, която заслужавате. Вярно е, че отварянето на себе си ще ви накара да се почувствате уязвими, но това е процес, който в крайна сметка ще ви освободи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Вашите желания са напълно съвместими с нуждите на обикновения човек. Не можете да изградите империя за една нощ, но можете да направите първата стъпка и това е, което звездите ви насърчават да направите сега.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес интуицията ви ще се изостри. Интуиция, тя ви позволява да различавате съюзници от врагове. Енергията на този ден дарява слава, чест, успех в обществото. Ще успеете във всичко, просто трябва да вярвате в себе си и че всичко ще се получи.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Лесно е да почувствате, че нещата се разпадат, като се има предвид, че сте насред хаос в този момент. Но усещането за жертва няма да ви помогне да се отървете от възникналите проблеми. Поемете контрола и се отпуснете.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Където и да отидете, вие сте център на внимание. Това, което ви отличава от обикновените хора, е безупречният ви вкус, както и искрената любов към лукса, което днес ще ви позволи да привлечете нови познанства.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Всички жадуваме за интимност, но се страхуваме, че може да сме уязвими за другия. Предизвикайте себе си и се опитайте да бъдете себе си. Има само един начин да се свържете с партньора си на по-дълбоко ниво и това е да се отворите към него.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Денят ви няма да е лесен. Планетите ви карат да се чувствате несигурни, но не се отчайвайте. В дълбините се крие гигантска сила, която много скоро ще покаже кой е главният в живота ви.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 16 август 2023

на горе