астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 12 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии  Вселената улавя мислите. Ако отдавна сте я молили за нещо, то със сигурност ще се случи в живота ви, но не бързайте. Просто бавно, но сигурно се придвижвайте към целта си.

3 свежи идеи за неустоима плажна визия/снимки/

infomax-logo-50-15-HW Как да изберем най-добрия антиперспирант за контрол на изпотяването

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес ще трябва да решите какво искате от живота и от себе си. Надникнете в сърцето си и се опитайте честно да отговорите на въпроса: „Кое е най-важното нещо за вас в момента?“ След като направите това, главата и сърцето ще постигнат хармония по между си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Знаете ли какво блокира бъдещето ви? Бремето, което носите от миналото! Обърнете се към болката, която сте потиснали в себе си. Говорете с нея. Ами, ако това е тайната да започнете отначало?

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес бъдете вдъхновени. Ще усещате, че сякаш преминавате през портали и ще откривате магически царства. Опитайте се да насочите енергията си към творчеството, може би ще успеете да създадете истински шедьовър.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако животът ви тласка към вашите предели, бъдете наясно с енергията, която генерирате. Доверието в света може да ви помогне да постигнете желаните резултати без умствени и емоционални сътресения. Уверете се, че не гледате на хората през призмата на разочарованието.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Светът винаги ще изисква отговорност. Вие сте така устроени, че желанието за нещо повече никога няма да ви напусне. Без значение колко много постигате, винаги ще остане усещането, че сте могли да постигнете повече. Трябва обаче да го преобразувате от отрицателен в положителен.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес е моментът да се доверите на интуицията си. Бъдете внимателни към всички съобщения, които вашето съзнание ви изпраща, дори и да ви се струват не съвсем рационални. Бъдете спокойни и сигурни, че всичко, което търсите, желаете и мечтаете, ще се сбъдне.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Умеете да усещате хората и да разбирате емоциите им, дори ако те не споделят преживявания и се опитват да ги скрият. Въпреки това, не забравяйте за себе си. Да помагате на хората е хубаво, но вашите нужди и желания трябва да са на първо място.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: В този ден се увеличава вероятността от сериозни недоразумения с другите. Как така, не виждат ли, че говорят с най-добрия човек? Да, вие наистина сте добър човек, но не по-добър от всички останали. Това е важно да запомните.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: За вас е дошъл период на съзидание и съзерцание. Когато става дума за душевни въпроси, бъдете по-изразителни, дори понякога това да ви кара да се чувствате уязвими. Честността е красота. Красотата, която създава пространство за по-дълбока интимност със себе си и хората около вас.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Всичко, което желаете, ще ви бъде предоставено точно когато имате нужда. Довери се там, където ви отведе живота. Звездите препоръчват да се освободите и от миналото, което ви пречи да започнете живота, който си представяте.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Звездите ви съветват да обърнете внимание на благотворителността и добротата, да създадете благоприятна среда около себе си и да се занимавате с дейности, които ви зареждат с енергия на ниво ум, тяло и душа.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Вселената улавя мислите ви. Ако отдавна сте я молили за нещо, то със сигурност ще се случи в живота ви, но не бързайте. Просто бавно, но сигурно се придвижвайте към целта си. И най-важното – не забравяйте да благодарите на съдбата за подаръците, които ви предоставя.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 12 август 2023

на горе